НАЧАЛО Други

Запознайте се с трейдъра направил милиони от крипто

НОЕ. 10, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Запознайте се с трейдъра направил милиони от крипто

Дан Конуей, бивш мениджър от Сан Франциско, наскоро сподели увлекателна история за това как един смел залог на Етериум напълно промени живота му.

Манията за Етериум


В дългата си блог публикация, Конуей определи професионалния си живот като „отчаяние“. Въпреки че е изкарвал невероятните $150 000, той е мразил да бъде част от корпоративна Америка, поради което е търсил начин да избяга.

Веднъж той случайно прочита статия за Биткойн през 2015 г., когато стойността на най-голямата криптовалута се срина до едва $300, след като достигна $1200 през 2013 г. Това беше моментът, в който Конуей решава да навлезе в крипто пространството

Малко след това той преминава от Биткойн към Етериум. Незнайният до този момент алткойн, който се появи през юли 2015 г., постепенно, по негови думи, го обсеби.

"Слушах подкасти на Етериум, докато разхождах кучето. Четох за Етериум през всяка свободна минута, която имах по време на работа. В Twitter започнах да следя предимно акаунти, свързани с алткойна. Усвоих доста информация за криптовалутата в YouTube."


Всичко или нищо


Неговата мания по Етериум го превърна в много спекулативен инвеститор. Въпреки неодобрението на съпругата му, той решава да инвестира всичките си спестявания (около $100 000) в ЕТH, още когато се търгуваше само на $14.

Тогава Decentralized Autonomous Organization (DAO) беше хакната през юни 2016 г., което доведе до срив на цената на ETH. Първоначалната инвестиция на Конуей намаля до едва $40 000 през декември, но той все още e бил по-уверен от всякога в бъдещия успех на проекта.

„Онази зима взех назаем $200 000 от ипотека и ги използвах, за да купя повече ETH. Вече притежавах общо 26 750 ETH, при средна покупка от $11,21 за монета“.


Залогът му започна да се изплаща, след като ETH избухна през 2017 г. заради манията по ICO.

„За период от 4 месеца, инвестицията ми в размер на $300 000 се увеличи до $6 милиона.“


Когато Конуей започва да вижда как баби, дядовци и таксиметрови шофьори инвестират в крипто пространството през декември 2017 г., той решава, че е най-подходящият момент да се откаже.

"Гледах как цената се покачва до $915. Тогава в продължение на два часа продадох 11 000 ETH, по-голямата част от оставащите ми активи, за $10 милиона."

Предупреждението


През 2019 г. Конкуей може да се похвали със сериозната си банкова сметка в Wells Fargo и фантастични ваканции по целия свят. Напуснал криптосферата преди около две години, сега той твърди, че криптовалутата може отново да избухне. Крипто милинера обаче не иска някой да повтори неговите действия, които са го довели до успех.

"Но не препоръчвам на никой да се опита да повтори това, което направих. Късметът изигра важна роля за моя успех."


Докато се наслаждава на своя уютен живот, Конуей признава, че му липсва адреналиновия прилив на крипто пазара.

"Криптовалутите вече не ме 'обладават'. Но от време на време, след като децата заспят, лежа буден и мисля за това колко е забързан пазара. И страшно много ми липсва."

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Google се насочват към банково дело - заплаха ли е това за Биткойн?

Да се доверим ли на банкова сметка в Google?Според доклади, Google са сключили партньорство с американския банков гигант Citigroup, за да стартират собствени банкови сметки. Акаунтът, който е с кодово...
НОЕ. 18, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн наградите на Аlibaba - истина ли е партньорството с крипто компания?

Изпълнителният директор на Lolli, Алекс Аделман, опроверга отричането на Alibaba за партньорство с неговата фирма. В имейл до Cointelegraph на 17-ми ноември, Аделман твърди, че Lolli са имали сключено...
НОЕ. 18, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Службата за вътрешни приходи на САЩ следи крипто потребителите и битоматите

Джон Форт, ръководителят на наказателното разследване на IRS, съобщи, че агенцията му работи с полицейски служители за идентифициране на незаконни транзакции, включващи криптомати, за събиране на прил...
НОЕ. 18, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стабилните монети представляват риск за финансовата стабилност

Този специален доклад е посветен на печалбите и рисковете от "глобални стабилни монети".Глоблната система на стабилни монетиПърво, Федералният резерв признава за многобройните предимства, които стабил...
НОЕ. 18, 2019 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света