НАЧАЛО Други

Запознайте се с трейдъра направил милиони от крипто

НОЕ. 10, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Запознайте се с трейдъра направил милиони от крипто

Дан Конуей, бивш мениджър от Сан Франциско, наскоро сподели увлекателна история за това как един смел залог на Етериум напълно промени живота му.

Манията за Етериум


В дългата си блог публикация, Конуей определи професионалния си живот като „отчаяние“. Въпреки че е изкарвал невероятните $150 000, той е мразил да бъде част от корпоративна Америка, поради което е търсил начин да избяга.

Веднъж той случайно прочита статия за Биткойн през 2015 г., когато стойността на най-голямата криптовалута се срина до едва $300, след като достигна $1200 през 2013 г. Това беше моментът, в който Конуей решава да навлезе в крипто пространството

Малко след това той преминава от Биткойн към Етериум. Незнайният до този момент алткойн, който се появи през юли 2015 г., постепенно, по негови думи, го обсеби.

"Слушах подкасти на Етериум, докато разхождах кучето. Четох за Етериум през всяка свободна минута, която имах по време на работа. В Twitter започнах да следя предимно акаунти, свързани с алткойна. Усвоих доста информация за криптовалутата в YouTube."


Всичко или нищо


Неговата мания по Етериум го превърна в много спекулативен инвеститор. Въпреки неодобрението на съпругата му, той решава да инвестира всичките си спестявания (около $100 000) в ЕТH, още когато се търгуваше само на $14.

Тогава Decentralized Autonomous Organization (DAO) беше хакната през юни 2016 г., което доведе до срив на цената на ETH. Първоначалната инвестиция на Конуей намаля до едва $40 000 през декември, но той все още e бил по-уверен от всякога в бъдещия успех на проекта.

„Онази зима взех назаем $200 000 от ипотека и ги използвах, за да купя повече ETH. Вече притежавах общо 26 750 ETH, при средна покупка от $11,21 за монета“.


Залогът му започна да се изплаща, след като ETH избухна през 2017 г. заради манията по ICO.

„За период от 4 месеца, инвестицията ми в размер на $300 000 се увеличи до $6 милиона.“


Когато Конуей започва да вижда как баби, дядовци и таксиметрови шофьори инвестират в крипто пространството през декември 2017 г., той решава, че е най-подходящият момент да се откаже.

"Гледах как цената се покачва до $915. Тогава в продължение на два часа продадох 11 000 ETH, по-голямата част от оставащите ми активи, за $10 милиона."

Предупреждението


През 2019 г. Конкуей може да се похвали със сериозната си банкова сметка в Wells Fargo и фантастични ваканции по целия свят. Напуснал криптосферата преди около две години, сега той твърди, че криптовалутата може отново да избухне. Крипто милинера обаче не иска някой да повтори неговите действия, които са го довели до успех.

"Но не препоръчвам на никой да се опита да повтори това, което направих. Късметът изигра важна роля за моя успех."


Докато се наслаждава на своя уютен живот, Конуей признава, че му липсва адреналиновия прилив на крипто пазара.

"Криптовалутите вече не ме 'обладават'. Но от време на време, след като децата заспят, лежа буден и мисля за това колко е забързан пазара. И страшно много ми липсва."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Telegram оттеглиха жалбата си срещу разпореждането на федералния съд

Този ход изглежда подсказва, че компанията е напълно изоставила своите планове на TON. По-рано този месец изпълнителният директор на Telegram - Павел Дуров обяви, че „активното им участие“ в проекта е...
МАЙ. 27, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и SpaceX са ключови за бъдещето на човечеството

Според Пишевар, който е бил ранен инвеститор в такива гиганти като Uber и Airbnb, това са двете ключови иновации за бъдещето на човечеството.Отвеждането на хора на МарсВ едно от своите интервюта, амер...
МАЙ. 27, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Samsung обяви решение за сигурността при транзакции с криптовалути

Решението се състои от чип на Secure Element (SE) S3FV9RR и "подобрен" софтуер. Той е предназначен да осигури процеса на зареждане, изолирани хранилища и плащания на базата на мобилни устройства.Новия...
МАЙ. 27, 2020 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дългосрочните притежатели на криптовалути се представят по-добре от трейдърите

В поредица от публикации в Twitter, споделени на 24-ти май, CZ изтъкна иронията на инвеститорите, вярващи, че са попаднали в крипто пространството „твърде късно“ по отношение на пазара, включително и ...
МАЙ. 27, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света