НАЧАЛО Прессъобщения

Започнете скромно, но мечтайте богато с Monero, Stellar и Bitcoin Spark

октомври 28, 2023 15:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Започнете скромно, но мечтайте богато с Monero, Stellar и Bitcoin Spark

Въпреки че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) привлякоха значително внимание заради потенциала си да осигурят значителна възвръщаемост, експертите предлагат да започнете с малки стъпки и да мечтаете за големи постижения с Monero (XMR), Stellar (XLM) и Bitcoin Spark (BTCS).

Какво е Monero?

Monero (XMR) е дигитална валута, създадена със стабилен акцент върху запазването на анонимността на потребителите и поверителността на транзакциите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Monero скрива подателя, получателя и сумите на транзакциите, което прави почти невъзможно проследяването и свързването им в блокчейна на проекта. Това ниво на поверителност се постига чрез различни усъвършенствани крипто технологии, включително подписи и поверителни транзакции.

Отдадеността на Monero към неприкосновеността на личния живот го направи популярен избор за тези, които търсят финансова анонимност, и му спечели уникална позиция в света на криптовалутите. XMR е с повече от 69% под най-високата си стойност за всички времена (ATH), което предоставя достъпна възможност за влизане на потенциалните инвеститори.

Предимства на Stellar

Stellar е блокчейн, предназначен да улесни ефективното и рентабилно прехвърляне на дигитални активи и трансграничните плащания. Мрежата на Stellar се захранва от собствената ѝ криптовалута Lumens (XLM).

Едно от открояващите се предимства на Stellar е, че платформата свързва финансови институции, платежни мрежи и физически лица през границите, като им позволява да извършват транзакции безпроблемно и на ниска цена, като по този начин намалява бариерите пред достъпа до глобални финансови услуги.

Нейният уникален консенсусен алгоритъм гарантира сигурността и бързото уреждане на транзакциите. Освен това вграденият децентрализиран обмен на Stellar позволява на потребителите да търгуват с разнообразни активи, като едновременно с това повишава ликвидността и достъпността му. Мисията на Stellar е дълбоко вкоренена във финансовото приобщаване и печели все повече партньорства по целия свят, показвайки своя потенциал.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е нововъзникваща блокчейн система, която се стреми да революционизира дигиталните транзакции с набора си от иновативни функции и технологии. Проекта съчетава своя ориентиран към бъдещето подход с ограничено предлагане на 21 милиона BTCS монети.

Блокчейнът на Bitcoin Spark има кратко време за добиване на блок, големи възможности за транзакции и обширни възли, което се изразява в светкавична обработка на транзакциите и ниски такси за газ. Блокчейнът е изграден и с множество, но безпроблемно интегрирани слоеве, което повишава неговата мащабируемост и гъвкавост.

Сред слоевете е специализиран слой за смарт договори с отделни системи за изпълнение, които достигат до единична мрежова завършеност, позволяваща използването както на езици за програмиране на високо, така и на ниско ниво. Този визионерски дизайн насърчава потенциално динамична екосистема от децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори.

Освен това Bitcoin Spark използва свой собствен консенсусен механизъм, известен като доказателство за процес (Proof-of-Process – PoP). PoP възнаграждава потребителите за това, че предоставят своята изчислителна мощност на мрежата и за потвърждаване на блокове, като го позиционира като иновативна кръстоска между системите Proof-of-Work и Proof-of-Stake.

Нещо повече, PoP ще намалява прогресивно наградите за всяка допълнителна мощност, което ще улесни по-справедливото разпределение. Този подход, съчетан с обширните възли, гарантира, че дори устройства с ниска мощност могат да управляват мрежата. Всъщност приложението на Bitcoin Spark ще даде възможност за безпроблемно участие на тези, които използват MacOS, Linux, Windows, iOS и Android устройства.

Иновативният подход на Bitcoin Spark включва отдаване под наем на предоставената от валидаторите изчислителна мощност на физически лица и институции, които търсят отдалечени изчислителни ресурси за високи CPU и GPU задачи. Новата децентрализирана услуга за отдаване под наем на CPU/GPU ще се заплаща в BTCS, а валидаторите на мрежата ще получават 97% от генерираните приходи в допълнение към изкопаните BTCS и таксите за транзакции от валидираните блокове.

Останалите 3% ще отидат за развитие и поддръжка на мрежата, като се гарантира ефективното използване на ресурсите и създаването на устойчива екосистема.

Освен това Bitcoin Spark ще интегрира ограничени слотове за реклама в своето приложение и уебсайт, като надзорът на общността ще гарантира сигурността. Рекламодателите ще плащат в BTCS, а участниците в мрежата ще получават 50% дял от генерираните приходи, с допълнителни стимули за контрол на рекламите.

До края на ICO-то на Bitcoin Spark остават 3 етапа, предлагайки възможност да се сдобиете с BTCS на цена от $3.25, придружена от предимства като 6% бонус преди пускането му на цена от $10 през ноември. Мрежата Bitcoin Spark е преминала множество одити на смарт договорите, като сертификатите удостоверяват нейната сигурност и надеждност.

Заключение

Monero, Stellar и Bitcoin Spark са пример за разнообразието и иновациите, които движат напред крипто и блокчейн технологиите. Поради това е важно да държите тези проекти под око, тъй като те имат потенциала да осигурят добра възвръщаемост в дългосрочен план.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.