НАЧАЛО Прессъобщения

Започнете, изграждайте и израснете с Toncoin, BNB и Bitcoin Spark

октомври 29, 2023 14:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Започнете, изграждайте и израснете с Toncoin, BNB и Bitcoin Spark

Въпреки че крипто пазарът е изпълнен с много възможности, експертите предлагат да започнете, да изградите и да постигнете успех с Toncoin (TON), Binance Coin (BNB) и Bitcoin Spark (BTCS).

Защо Toncoin е обещаващ проект?

Toncoin бързо се издигна в класацията, за да си осигури място сред 15-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация. Това показва висока ликвидност и утвърдено присъствие на криптопазара.

Макар че регулаторните пречки доведоха до трансформирането му от инициатива, ориентирана към Telegram, в инициатива, ръководена от общността, ребрандирана като The Open Network, този ход подчертава адаптивността на проекта и отдадеността на неговата общност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Освен това неотдавнашната интеграция на Toncoin с Telegram чрез Ton Space е ключов катализатор за обещаващо бъдеще. Също тама проектът продължава да надгражда силните си страни и да разширява екосистемата си, отваряйки вратата за широкото ѝ приемане и използване в реалния свят.

Цена на BNB

Цената на Binance Coin (BNB) наскоро направи забележителен ход, като разби модела на низходящия триъгълник и решително затвори над линията на низходящия тренд. Сега двойката BNB/USDT е изправена пред значителна хоризонтална съпротива на ниво $223. Анализаторите предполагат, че ако BNB успее да премине тази ключова бариера, това може да отвори вратата за рали, като целите са $243 и в крайна сметка $250.

Какво представлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е пионерски блокчейн проект, който се отличава с непоколебимия си ангажимент за повишаване на сигурността, скоростта и мащабируемостта, като същевременно прокарва път към истинска децентрализация и практически приложения в реалния свят.

Блокчейнът Bitcoin Spark осигурява светкавична обработка на транзакциите при минимални такси чрез ниско време за обработка на блоковете, високи възможности за транзакции на отделните блокове и огромен брой възли.

Този иновативен блокчейн е структуриран с множество слоеве, за да гарантира мащабируемост и гъвкавост. Той разполага със специален слой за смарт договори с отделни системи за изпълнение, които достигат до единична мрежова завършеност, насърчавайки разнообразието на децентрализираните приложения (dApps) в рамките на своята екосистема, като дава възможност на разработчиците да използват разнообразни езици.

Това, което истински отличава Bitcoin Spark, е революционният консенсусен механизъм, познат като Proof-of-Process (PoP), който по уникален начин възнаграждава потребителите за потвърждаване на блокове и принос към обработката по нелинеен начин. Този сложен подход, съчетан с обширна мрежа от възли, улеснява изобилието от потвърждаващи устройства. Всъщност екипът на Bitcoin Spark е на път да пусне лесно за използване приложение за валидиране на мрежата, съвместимо с устройства, използващи iOS, Android, Windows, macOS и Linux.

Институциите и физическите лица, които търсят отдалечени изчислителни ресурси, ще могат ефективно да използват мощността, предоставена от валидаторите в замяна на BTCS. Валидаторите от своя страна получават дял от генерираните приходи, изсечените BTCS и таксите за транзакции от потвърдените блокове, като насърчават взаимноизгодна екосистема.

Bitcoin Spark също така ще предостави възможност на рекламодателите да се ангажират с потребителите, като включат ненатрапчиви рекламни пространства в своето приложение и уебсайт. Рекламите също ще се заплащат в BTCS и ще се управляват от общността, за да се гарантира сигурността и децентрализацията. Участниците в мрежата ще получават 50% от приходите плюс други стимули. Bitcoin Spark е във фаза 8 от общо 10 в своето първоначално предлагане на монети (ICO) и екипът ѝ е предприел забележителни стъпки, за да гарантира и осигури сигурността на активите на инвеститорите.

Цена на BTCS

В момента Bitcoin Spark (BTCS) се продава на цена от $3.25, придружено от 6% и различни други предимства. Очакванията са свързани с пускането му на пазара на 30 ноември, тъй като цената му ще бъде $10, което отразява значително увеличение от 320%.

Анализаторите са оптимистично настроени за перспективите на BTCS, като посочват технология на проекта, приложенията и в реалния свят и иновативни награди като показатели за значително търсене и приемане дори след пускането ѝ на пазара.

Те също така правят паралели между ограниченото предлагане от 21 милиона BTCS на Bitcoin Spark и представянето на цената на Биткойн (BTC), което предполага потенциал за дългосрочно повишаване на стойността. Нещо повече, те твърдят, че ниската пазарна капитализация на Bitcoin Spark и стартирането на подобни проекти в близост до крипто бичия период в исторически план водели до масивни ценови ралита.

Заключение

Въпреки че Toncoin (TON), Binance Coin (BNB) и Bitcoin Spark (BTCS) предлагат потенциал за значителни печалби, от решаващо значение е да проведете собствено проучване, преди да поемете каквито и да било ангажименти.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.