НАЧАЛО Регулации

Законодатели и академици в Охайо планират да превърнат държавата в център за развитие на блокчейн

АВГ. 24, 2018 21:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Законодатели и академици в Охайо планират да превърнат държавата в център за развитие на блокчейн

Щатът Охайо реши, че ще се позиционира на преден план в блокчейн иновациите, според коментари, направени на скорошна пресконференция в окръг Охайо на 23-ти август.


Група от законодатели, академици и представители на бизнес средите бяха привикани от председателя на Камарата на представителите на Охайо, Райън Смит, за да обсъдят плановете за насърчаване на развитието на технологиите и привличането на предприемачи и предприятия за блокчейн в държавата.


Смит изтъкна потенциала на технологията за новаторство в публичния сектор.


Може да се подобри сигурността при съхраняването и циркулирането на чувствителни данни на жителите на държавата, включително брачни разрешения и сертификати за раждане и такива за смърт.

Той предложи насърчаване на инициативи за висше образование, които биха позволили на студентите да придобият опит в тази технология, и призоваха бизнес лидерите по целия свят, академиците и държавното управление да проведат срещи за бъдещето на блокчейн в Охайо:
Тъй като това е толкова ново и току-що започва да се оформя, можем да поставим Охайо най-отпред.

Хешам Ел Гамал от държавния университет в Охайо, от своя страна, направи бичи изказване, гласящо, че блокчейн е "революционна" технология с огромен потенциал.

Докато вчерашната прес-референция не предложи по-нататъшно конкретно законодателство, Охайо по-рано това лято прие законопроект, който би подкрепил законно блокчейн-базирани сделки.

Други държави от САЩ все по-често въвеждат решителни регулаторни мерки за насърчаване на приемането на технологията. Този законопроект, който позволява на корпорациите да съхраняват и споделят данни за блокчейн, официално е подписан в държавния закон в Аризона, а ревизираният устав на държавата предвижда, че данните, "написани" и съхранявани в блокчейн, са "неизменни и одитирани и предоставят нецензурирана истина" от април 2017 г.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Австралийски регулатор погва 'пъмп и дъмп' групите в Telegram

В понеделник акаунт под името "ASIC“ публикува съобщение в "ASX Pump Organization“ в Telegram, за да предупреди около 300 членове на групата, че "наблюдават тази платформа и може да ги подложат на раз...
ОКТ. 16, 2021 10:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Твърде късно е за забрана на Биткойн и криптовалутите в САЩ

В ново интервю за ‘All-In Podcast’, той каза, че BTC и останалите крипто пазари са станали твърде големи, за да може правителството на САЩ да спре нововъзникващата индустрия.“Мисля, че не можете да из...
ОКТ. 13, 2021 18:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Русия иска да ограничи крипто покупките за неакредитирани инвеститори

За тази цел законодателите в парламента на страната обмислят ново законодателство за ограничаване на инвестициите в криптовалути от неакредитирани инвеститори, заяви той.Длъжностното лице изрази забел...
ОКТ. 8, 2021 08:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC няма да налага забрани за криптовалути

SEC няма да забрани криптоГенслер заяви по време на видеоконференция с членове на Конгреса, че SEC няма планове да забрани криптовалутите .Изявленията му бяха направени в отговор на представител Тед Б...
ОКТ. 6, 2021 09:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света