НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Заключените средства в DeFi бележат значителен скок - предстои ли бичи пазар?

ОКТ. 23, 2020 14:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Заключените средства в DeFi бележат значителен скок - предстои ли бичи пазар?

Крипто обезпеченията, заключени в протоколи за децентрализирано финансиране (DeFi) скочиха до нова рекордна стойност над $12 милиарда.

 

След шест-седмичен отлив при повечето DeFi протоколи, биковете се завърнаха в пространството. Количеството крипто, заключено в децентрализираното финансиране удари нов рекорд от $12.52 милиарда към момента на писане на статията, според данни от DeFi Pulse.

 

В рамките на само 48 часа, на 1 милиарда долара бях добавени към общата стойност, въпреки че точните цифри са различни на различните платформи.

 

Общата заключена стойност според данни от CoinGecko е $11.88 милиарда. Това увеличение следва скока на Биткойн до нов връх за 2020 г. На 21-ви октомври, който по всяка вероятност бе подбуден от обявлението на PayPal.

 

CoinGecko докладва, че общата пазарна капитализация на децентрализираните финанси, като включим и Chainlink в тази група, е около $14.5 милиарда, което е увеличение от $2 милиарда в рамките на последните 48 часа.

 

Спенсър Нуун - глава на DTC Capital - твърди, че бичият пазар при DeFi скоро ще влезе във ‘втори рунд’.

 


Нуун коментира, че много от хората, трупащи възвръщаемост са се върнали към Биткойн, след като месеци наред правиха добри печалби. Той подчерта, че изборите ще са катализатор на втория бум на децентрализираните финанси.

 

“Вероятната повратна точка за втората фаза на бичия пазар при DeFi са изборите, където има редица изходи, които биха били в полза на рисковите активи.”

 

В резултат на новините за PayPal, крипто пазарите започнаха да се движат нагоре, като много DeFi монети направиха солидни печалби в последните 24 часа като Curve, Aave, Airswap и Synthetix.

 

Един фактор, който тласка общата заключена стойност нагоре е нарастването на цените на DeFi токените, които се използват за стейкинг, като Етериум, тъй като повечето басейни за ликвидност ги използват. В последните 48 часа, цената на ETH е скочила с около 13%, като достигна връх от $415.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Нова криптовалута избухна с 1022% за по-малко от седмица
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
BTC пасивен доход! ОКТ. 25, 2020 100% пасивен доход в биткойн!Моля копирайте линка повече информация:https://www.olx.bg/ad/platforma-za-arbitrazhna-targoviya-na-kriptovaluta-CID555-ID8luIH.html
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум демонстрира слабост около $600 - да очакваме ли корекция?

Там, криптовалутата се натъкна на съпротива при 1.414 нивото на фиб разширение и не успя да го пробие. Оттогава ETH спадна леко, като се търгува близо до нивото от 600 долара. Купувачите се опитв...
НОЕ. 25, 2020 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar Lumens удвои цената си след актуализация на мрежата

Ценовият ход последва съобщение от разработчиците на проекта, че нова версия на публичната мрежа Stellar е била приложена от валидатори.Актуализацията 'Протокол 15' беше гласувана в сила в 16:00 ч. UT...
НОЕ. 25, 2020 14:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кога най-големите поддръжници на XRP биха продали

Нова анкета на Леонидас Хаджилоизу от XRPArcade пита кога инвеститорите планират да реализират печалби, предлагайки четири потенциални точки за изход.At what price will you start selling some or all o...
НОЕ. 25, 2020 13:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търсенията за Етериум са на рекордни нива

Според данни от Google Trends, американците с нетърпение проучват валутата все повече всеки ден от октомври 2020 г. Популярността на втората по големина криптовалута достигна годишен връх, воден от Ва...
НОЕ. 25, 2020 11:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света