НАЧАЛО Прессъобщения

Задълбочен преглед: VC Spectra (SPCT) vs. Arbitrum (ARB) vs. Optimism (OP) – дешифриране на стойността

септември 13, 2023 7:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Задълбочен преглед: VC Spectra (SPCT) vs. Arbitrum (ARB) vs. Optimism (OP) – дешифриране на стойността

Предварителните продажбите на VC Spectra (SPCT) победиха крипто зимата по невиждан досега начин с трицифрен ръст.

Докато екосистемата Arbitrum (ARB) се подготвя за изборите за Съвет за сигурност на 25 септември, цената ѝ продължава да се понижава.

От друга страна, Optimism (OP) стана свидетел на пускането на USDC в основната мрежа на OP на 5 септември.

Нека се потопим дълбоко в разбирането на това коя е най-добрата криптовалута за покупка сред VC Spectra (SPCT), Arbitrum (ARB) и Optimism (OP).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Трицифреният ръст на VC Spectra (SPCT) побеждава синия цвят на мечия пазар

Крипто инвеститорите са изправени пред редица рискове поради липсата на регулация, високата волатилност и фрагментирания пазар. Въпреки високата доходност, съществуват няколко бариери за навлизане в крипто сектора, като например изисквания за технически познания и финансово състояние.

VC Spectra (SPCT) решава тези проблеми, с които се сблъскват както начинаещите инвеститори в криптовалута, така и експертите.

VC Spectra (SPCT) е управляван от общността, децентрализиран, демократичен фонд за рисков капитал и платформа за търговия. Освен това именно експерти инвеститори и рискови капиталисти избират най-добрите ICO и DeFi компании, в които VC Spectra (SPCT) да инвестира.

Също така на потребителите на VC Spectra (SPCT) се предоставят усъвършенствани анализи на данни, показатели за ефективност и проследяване на портфейла, които помагат за идентифициране на пазарните тенденции.

Родният токен на VC Spectra, SPCT, понастоящем е в етап 3 на публична предварителна продажба, като се продава на цена от $0.025 за токен. Инвеститорите от първи и втори етап на предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) реализираха ръст на инвестициите от съответно 212.5% и 127.27%.

Освен това инвеститорите от трети етап ще получат печалби на стойност 220%, когато SPCT достигне $0.08 за токен след края на всички етапи на предварителната продажба.

Функционалността и безумните печалби може да превърнат VC Spectra (SPCT) в един от най-добрите алткойни за покупка, според експертите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Arbitrum (ARB) се подготвя за изборите на Съвета за сигурност, докато цената се търгува в диапазон

Екосистемата на Arbitrum (ARB) се разраства екстензивно в настоящите мечи пазарни условия. Lybra Finance стартира peUSD на Arbitrum One на 1 септември. На същия ден Supra Oracles стартира Supra DORA в мрежата Arbitrum (ARB).

Също така на 7 септември Deri Protocol стартира Deri Chain Testnet в мрежата Arbitrum (ARB). На същия ден BlockGames също обяви интеграция с мрежата Arbitrum (ARB). Но най-голямата новина за мрежата е одобрението на DAO за изборите за Съвет за сигурност на 25 септември.

Въпреки тези съобщения, цената на Arbitrum не показа никакви признаци на възстановяване. Стойността на ARB на 1 септември беше $0.899, търгувайки се в диапазон през следващите дни, за да достигне $0.900 на 8 септември.

Стагниращото действие на цената на Arbitrum накара експертите да бъдат предпазливи по отношение на инвестициите в Arbitrum (ARB) и да търсят по-добри перспективи другаде.

Цената на Optimism (OP) продължава да се понижава, дори след като USDC стартира в основната мрежа на OP

Цената на токена Optimism (OP) се повиши до $1.51 на 29 август след победата на Grayscale над SEC. Въпреки това токенът Optimism (OP) беше повлечен назад от мечия пазар и цената му непрекъснато спада.

Токенът Optimism (OP) не успя да покаже признаци на сила въпреки огромния растеж на екосистемата. На 5 септември Circle обяви, че нейната стабилна монета, USDC, е в действие в основната мрежа на Optimism (OP). На 7 септември Kromatika Finance обяви, че добивът на Liquidity е на линия в Optimism (OP).

Монетата Optimism (OP) е спаднала с 13.2% от най-високата си стойност на 29 юли и на 8 септември се търгува за $1.34 на 12 септември.

Като цяло цената на Arbitrum (ARB) и Optimism (OP) не показва признаци на засилване. Така VC Spectra (SPCT) може да се очертае като победител сред най-добрите криптовалути за покупка според експертите.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.