НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Юли месец ще станем свидетели на един от най-ожесточените дебати в историята на криптовалутите

ЮНИ. 20, 2019 07:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Юли месец ще станем свидетели на един от най-ожесточените дебати в историята на криптовалутите

Главният изпълнителен директор на една от най-големите борси за криптовалути заяви, че ще "измете пода" с икономиста и професор Нуриел Рубини следващия месец.

Аргументите на Рубини  за биткойн ще бъдат опровергани

 

Потвърждавайки участието си в дебат с професора от нюйоркския университет, главният изпълнителен директор на BitMEX,Артър Хейс, "хвърли ръкавицата", обещавайки да се застъпи за биткойн в лицето на един от най-откровените критици на валутата.

 

Дебатът, който организаторите описват като"най-големия в историята на криптовалутите", ще се състои насъбитието Asia Blockchain Summit на 3 юли 2019 г. в Тайпе.

 

Именувано „криптовалутен дуел“, събитието повтаря предишна среща между Рубини и търговския гуру Тоун Вайс, където биткойн критика се развика на противника си, докато той се опитваше да изгради аргументи за криптовалутите.

 

Рубини стана известен с факта, че е един от най-големите критици на най-голямата криптовалута в света. Икономистът продължава да изразява всеобхватни съмнения относно всяка криптовалута, която има осезаемо бъдеще в глобалната икономика.

Неговият последен изблик беше насочен към стабилните монети, които той описа като "оксиморон, тъй като повечето от тях са нестабилни и не са напълно обезпечени."

 

Може ли Бъфет да страда от същата съдба на БТК?

 

Дебатът с Хейс ще дойде няколко седмици преди криптовалутната индустрия да поеме още един от своите критици в лицето на Уорън Бъфет.

 

Бъфет ще прекара годишния си благотворителен търг в компанията на някои от най-известните фигури в крипто пространството.

 

Джъстин Сън, главен изпълнителен директор наблокчейн платформата Tron, спечели търга и плати над 4,5 милиона долара за вечеря с на американския филантроп. Чарли Лий, създател на Litecoin, също ще присъства на срещата.

 

Сън коментира срещата:

 

„Може да е нереалистично само за три часа Уорън Бъфет да бъде убеден да закупи криптовалути… Ние просто искаме да му покажем напредък на дигиталните валути и блокчейн технологията.“

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Square трябва да благодари на Биткойн за приходите в Q3

Докладът на акционерите за третото тримесечие (Q3) показва, че компанията е направила 51% повече отколкото миналата година по същото време, с 68% подобрение на приходите. Продажбите на Биткойн (BTC) с...
НОЕ. 11, 2018 13:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitmain се подготвят за халвинга на Биткойн

Базираната в Китай компания предлагаща хардуер за добив на биткойн, Bitmain, напомня за пускането на новo устройство за копаене, след като халвинга на блок наградите на биткойн наближава. Това бе разк...
МАР. 30, 2019 18:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Комисар от SEC: Биткойн ETF рано или късно ще бъде одобрен

В изтеклото интервю с Congressional Quarterly Inc. на 7 февруари 2019, един от комисарите на SEC, Робърт Дж. Джаксън, каза, че Биткойн ETF най-накрая ще бъде одобрен. Така че вече не става въпрос за т...
ФЕВ. 7, 2019 19:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Още 2000 супермаркети в САЩ започват да приемат биткойн

Веригата супермаркети Coinstar разширява своето крипто присъствие като приема биткойн като средство за плащане в повече от 2000 места, в 19 различни щата. Услугата, чрез партньорство с блокчейн стартъ...
АПР. 25, 2019 15:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света