НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Юли месец ще станем свидетели на един от най-ожесточените дебати в историята на криптовалутите

ЮНИ. 20, 2019 07:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Юли месец ще станем свидетели на един от най-ожесточените дебати в историята на криптовалутите

Главният изпълнителен директор на една от най-големите борси за криптовалути заяви, че ще "измете пода" с икономиста и професор Нуриел Рубини следващия месец.

Аргументите на Рубини  за биткойн ще бъдат опровергани

 

Потвърждавайки участието си в дебат с професора от нюйоркския университет, главният изпълнителен директор на BitMEX,Артър Хейс, "хвърли ръкавицата", обещавайки да се застъпи за биткойн в лицето на един от най-откровените критици на валутата.

 

Дебатът, който организаторите описват като"най-големия в историята на криптовалутите", ще се състои насъбитието Asia Blockchain Summit на 3 юли 2019 г. в Тайпе.

 

Именувано „криптовалутен дуел“, събитието повтаря предишна среща между Рубини и търговския гуру Тоун Вайс, където биткойн критика се развика на противника си, докато той се опитваше да изгради аргументи за криптовалутите.

 

Рубини стана известен с факта, че е един от най-големите критици на най-голямата криптовалута в света. Икономистът продължава да изразява всеобхватни съмнения относно всяка криптовалута, която има осезаемо бъдеще в глобалната икономика.

Неговият последен изблик беше насочен към стабилните монети, които той описа като "оксиморон, тъй като повечето от тях са нестабилни и не са напълно обезпечени."

 

Може ли Бъфет да страда от същата съдба на БТК?

 

Дебатът с Хейс ще дойде няколко седмици преди криптовалутната индустрия да поеме още един от своите критици в лицето на Уорън Бъфет.

 

Бъфет ще прекара годишния си благотворителен търг в компанията на някои от най-известните фигури в крипто пространството.

 

Джъстин Сън, главен изпълнителен директор наблокчейн платформата Tron, спечели търга и плати над 4,5 милиона долара за вечеря с на американския филантроп. Чарли Лий, създател на Litecoin, също ще присъства на срещата.

 

Сън коментира срещата:

 

„Може да е нереалистично само за три часа Уорън Бъфет да бъде убеден да закупи криптовалути… Ние просто искаме да му покажем напредък на дигиталните валути и блокчейн технологията.“

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето още колко Биткойн купи MicroStrategy

Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на компанията за анализ на корпоративни данни MicroStrategy, обяви в понеделник чрез публикация в Twitter и фирмен документ, че фирмата е закупила допълните...
НОЕ. 30, 2021 16:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

“Продуктите за инвестиране в цифрови активи отбелязаха приток от $306 милиона миналата седмица, което предполага продължаващ апетит към цифровите активи.”Както обикновено, BTC поведе всички цифрови ак...
НОЕ. 30, 2021 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво трябва да следим при Биткойн?

В нова стратегическа сесия Коуен разглежда това, което той нарича “лента за подкрепа на бичия пазар”, която е комбинация от 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) и 21-седмичната експоненциална пъл...
НОЕ. 29, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света