НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Юли месец ще станем свидетели на един от най-ожесточените дебати в историята на криптовалутите

ЮНИ. 20, 2019 07:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Юли месец ще станем свидетели на един от най-ожесточените дебати в историята на криптовалутите

Главният изпълнителен директор на една от най-големите борси за криптовалути заяви, че ще "измете пода" с икономиста и професор Нуриел Рубини следващия месец.

Аргументите на Рубини  за биткойн ще бъдат опровергани

 

Потвърждавайки участието си в дебат с професора от нюйоркския университет, главният изпълнителен директор на BitMEX,Артър Хейс, "хвърли ръкавицата", обещавайки да се застъпи за биткойн в лицето на един от най-откровените критици на валутата.

 

Дебатът, който организаторите описват като"най-големия в историята на криптовалутите", ще се състои насъбитието Asia Blockchain Summit на 3 юли 2019 г. в Тайпе.

 

Именувано „криптовалутен дуел“, събитието повтаря предишна среща между Рубини и търговския гуру Тоун Вайс, където биткойн критика се развика на противника си, докато той се опитваше да изгради аргументи за криптовалутите.

 

Рубини стана известен с факта, че е един от най-големите критици на най-голямата криптовалута в света. Икономистът продължава да изразява всеобхватни съмнения относно всяка криптовалута, която има осезаемо бъдеще в глобалната икономика.

Неговият последен изблик беше насочен към стабилните монети, които той описа като "оксиморон, тъй като повечето от тях са нестабилни и не са напълно обезпечени."

 

Може ли Бъфет да страда от същата съдба на БТК?

 

Дебатът с Хейс ще дойде няколко седмици преди криптовалутната индустрия да поеме още един от своите критици в лицето на Уорън Бъфет.

 

Бъфет ще прекара годишния си благотворителен търг в компанията на някои от най-известните фигури в крипто пространството.

 

Джъстин Сън, главен изпълнителен директор наблокчейн платформата Tron, спечели търга и плати над 4,5 милиона долара за вечеря с на американския филантроп. Чарли Лий, създател на Litecoin, също ще присъства на срещата.

 

Сън коментира срещата:

 

„Може да е нереалистично само за три часа Уорън Бъфет да бъде убеден да закупи криптовалути… Ние просто искаме да му покажем напредък на дигиталните валути и блокчейн технологията.“

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бившият президент на EЦБ е твърдо против Биткойн

Според доклад на South China Morning Post (SCMP), коментарите на Трише относно криптовалутите са направени по време на панелна дискусия на третия ден от 10-ата среща на върха в Цайсин, в Пекин, Китай....
НОЕ. 11, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Съоснователят на Биткойн' се завърна

Той се завърна с гръм и трясък, отговаряйки на критиците си.На блокчейн събитие в Лас Вегас, коментаторът Кен Босак се присъедини към Йорг Молт, предприемач, който заяви, че притежава 250,000 монети и...
НОЕ. 11, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е със силна бича нагласа

Разбира се, водещата криптовалута скочи от 7,300 до 10,500 долара, на пръв поглед, благодарение на новината, че президентът на Китай призовава за официалното приемане на блокчейн технологиите. Но...
НОЕ. 11, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Правителствата не могат да спрат Биткойн (видео)

Той разговаря с репортерката Наоми Брокуел за контрола на капитала, държавната цензура и BTC. Стосел също така спори с крипто скептика и привърженик на златото Питър Шиф.В нов петминутен YouTube репор...
НОЕ. 11, 2019 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света