НАЧАЛО Прессъобщения

Youtube & крипто – Предварителната продажба на DeeStream (DST) стартира с гръм и трясък! Инвеститорите в Sui (SUI) и UNUS SED LEO (LEO) се борят да влязат по-рано

30.01.2024 8:53 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Youtube & крипто – Предварителната продажба на DeeStream (DST) стартира с гръм и трясък! Инвеститорите в Sui (SUI) и UNUS SED LEO (LEO) се борят да влязат по-рано

Милиони хора разчитат на стрийминг услуги като Twitch, Youtube и Kick за ежедневното си забавление. Те са изключително популярни поради интерактивния характер на съдържанието за стрийминг на живо, което кара потребителите да се чувстват по-свързани със стриймърите.

Сега се появи Web3 вариант за стрийминг на живо и различни инвеститори правят стъпки да инвестират в него, но защо точно така?

В тази статия може да разгледате два токена – Sui (SUI) и UNUS SED LEO (LEO), за да преценим защо инвеститорите в тези токени биха могли да се насочат към DeeStream (DST) и какво ги очаква, ако направят промяната.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Продължаващи възходящи тенденции за Sui (SUI)

Инвеститорите трябва да държат под око компанията Sui (SUI), която продължава да расте значително. В сравнение с преди 7 дни, Sui (SUI) е с 43% по-скъп към момента на писане на статията. Цената му от $1.60 запазва привлекателността на Sui (SUI), но все още остава известна несигурност относно токена.

UNUS SED LEO (LEO) се поддава на мечи натиск?

Изглежда, че UNUS SED LEO (LEO) се намира в неограничен спад, падайки до $3.9 в графиките. Това се случва след рязък спад, при който UNUS SED LEO (LEO) се движеше от над $4.050. Въпреки че инвеститорите ще свикнат с резките движения в рамките на UNUS SED LEO (LEO), необузданата нестабилност кара мнозина да търсят алтернативи другаде.

DeeStream (DST) и бъдещето на съдържанието

Тъй като все повече хора “консумират” съдържание, индустрията продължава да расте, както и стойността на проектите в нея. Един от тези проекти, който се очаква да бъде изключително ценен в скоро време, е DeeStream (DST) – децентрализиран подход към стрийминг на съдържание.

Представете си процеса на излъчване на живо в конвенционална платформа като Twitch или Youtube. Потребителят се регистрира, за да излъчва или гледа съдържание, и ако е стриймър, споделя връзката към канала си, за да могат другите да гледат. Този процес остава почти непроменен в DeeStream (DST).

Това, което се променя, е да се гарантира, че стриймърите имат свободата да правят съдържание без излишни ограничения и да се подобри ефективността на транзакциите чрез криптовалути. Втората промяна прави използването на DeeStream (DST) по-евтино от другите услуги за стрийминг поради по-ниските такси за транзакции. Тя също така гарантира по-голяма прозрачност.

На цена от $0.035 инвеститорите могат да получат един DeeStream (DST) токен и ползи като плащания от платформени такси. С оглед на атрактивността на DeeStream (DST), това може да бъде много доходоносен актив.

Ранното влизане звучи като добра стъпка, с по-ниска цена и потенциал за 50г възвръщаемост към края на 2024 г.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 9:03 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 9:01 3 мин. четене

Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

Децентрализираните финанси, често наричани просто DeFi, бързо се превръщат в един от най-важните сектори на криптовалутите. 

05.03.2024 8:35 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.