НАЧАЛО Други

Square е комапния на годината според Yahoo Finance

ДЕК. 28, 2018 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Square е комапния на годината според Yahoo Finance

Базираната в Съединените щати платежна компания Square е обявена за компания на годината от Yahoo Finance, според доклад на медиите от 18-ти декември.


Както съобщава Yahoo Finance, акциите на компанията, основана от Джак Дорси и Джим Маккелви през 2009 г., са се вдигнали със 72% до 14-ти декември. Акциите се бяха покачили със 170% до края на септември, преди по-сериозния спад на пазара.


Square обяви през ноември 2017 г., че ще пусне опция за търговия с BTC до избрани 3 милиона от клиентите на Square Cash App.


Съобщението предизвика значителен скок за само пет дни. Когато през февруари компанията пусна подкрепа за търговия с BTC за клиенти в по-широка гама от щати, акциите на Square отново скочиха.

Работещият върху приложението Cash App - Брайън Грасадония, заяви пред Yahoo Finance в отделен доклад, че нарастването на акциите не е причината фирмата да представи подкрепата за Биткойн, но подчерта, че изборът произтича от ангажимента на компанията да "демократизира достъпа до финансови инструменти, които в миналото бяха наистина сложни, плашещи и стресиращи."

През ноември Square съобщи, че е генерирал 43 милиона долара приходи от Биткойн за третото тримесечие на 2018 г. спрямо 37 милиона долара през предходното тримесечие. През същия месец пазарната капитализация на компанията надмина тази на Twitter, популярната социална медийна платформа, която споделя Джак Дорси като главен изпълнителен директор.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света