НАЧАЛО Други

Близнаците Уинкълвос: Крипто ще доведе до нещо по-голямо от ерата на социалните мрежи

МАР. 19, 2019 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Близнаците Уинкълвос: Крипто ще доведе до нещо по-голямо от ерата на социалните мрежи

Тайлър и Камерън Уинкълвос казват, че докато тайният крипто проект на Facebook е положителен за индустрията, в крайна сметка крипто екосистемата ще доведе до нещо по-голямо от ерата на социалните мрежи.


Близнаците направиха изказванията си по време на интервю с британския журнал The Telegraph на 17-ти март.

Близнаците имат известна история с основателя на Facebook, след като го съдиха за това, че е откраднал идеята за социалната мрежа от тях по време на студентските дни на триото в Харвард.

Случаят в крайна сметка бе решен, като близнаците получиха $ 20 милиона и 1,2 милиона Facebook акции (на стойност над $ 199,2 милиона).

Години след първото влизане на Уинкълвос в Биткойн , Зъкърбърг сега изглежда навлиза в крипто-пространството със собствения си таен проект на Facebook за интегриране на стабилни монети в WhatsApp, Facebook Messenger и Instagram.

В интервюто си за The Telegraph близнаците Уинкълвосtron g> очевидно оставят настрана миналите различия, като Камерън потвърждава, че идеята на Facebook ще бъде “наистина положително” развитие за индустрията.

Въпреки това близнаците твърдят, че в крайна сметка вярват, че иновацията, предложена от крипто, представлява по-съществено развитие от платформите за социални мрежи.

Камерън отбеляза, че използването на крипто като начин за прехвърляне на стойност и въвеждане на ресурси на пазарите е по-важно от нещо като споделяне на снимки.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на PayPal съжалява, че не е инвестирал повече в Биткойн

Тийл говори за криптовалутите, централни банки и изкуствения интелект (AI) по време на интервю в Маями, организирано от политически мозъчен тръст Lincoln Network, съобщи Bloomberg на 20-ти октомври."Т...
ОКТ. 22, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света