НАЧАЛО Други

WeTrust - мостът между организации с нестопанска цел и криптовалутите

НОЕ. 12, 2018 14:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 WeTrust - мостът между организации с нестопанска цел и криптовалутите

WeTrust, децентрализирана платформа за финансови продукти, съосноваана от Джордж Ли, бивш служител в Google, се стреми да използва платформата си за свързване на организации с нестопанска цел с криптовалути.


Чрез новата си платформа за набиране на средства, WeTrust Spring, позволява на "социални предприемачи и организации с нестопанска цел да набират средства чрез криптовалути".


WeTrust вярва, че инвеститорите в крипто също търсят начини да въздействат върху социалните промени чрез дарения.


Но опциите им да окажат въздействие се оказаха малко.

Според Джордж Ли:

Една от неразказаните истории за крипто общността е, че ние сме група, ръководена от етос, страстна към широк спектър от въпроси и каузи и искаме да бъдем част от положителната промяна. WeTrust Spring предлага критичната връзка между притежателите на крипто и организациите с нестопанска цел, които до този момент са били изчезнали.

Новата инициатива вече включва 14 нестопански организации. Те включват:

Code for America, организация, която използва силата на технологиите и таланта, за да принуди онези, които имат власт, да признаят дигиталната епоха.

Fight for the Future , която дава на хората енергията да достигнат до по-добри политики, като използват властта на интернет. Bridge Global Foundation, която обслужва студенти от слабо развити части в света, и African Advocacy Network, която осигурява правна защита на афро-карибски и африкански имигранти.

Други организации с нестопанска цел, които са партньори на WeTrust Spring, са Cavalier Rescue, Imaging за културно наследство, Фондация Ubuntu, Lava Mae, Фондация VietSeeds, Equity за обучение, Rainforest Trust, Chirurgians of Hope, Equity in Access и Open Library.

Платформата за набиране на средства е изградена върху блокчейна на Етереум и приема дарения в ETH. Има обаче планове за скорошно имплементиране на други виртуални валути.

След това даренията ще бъдат проследени от WeTrust Spring към техните получатели със 100 процента точност.

Някои от тези, които обещаха консултантска подкрепа за WeTrust, включват Емин Гюн, професор в университета Корнел; Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, Бенедикт Ча, главен технологичен директор в BitGo, и Майкъл Кейси, старши съветник в инициативата за цифрова валута, MIT.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

България проучва възможности за крипто плащания

Василев заяви, че продължават разговорите с играчите на крипто индустрията, както и с централната банка. Министърът, който отказа да даде повече подробности, затвори вратата за възможността страната д...
ЯНУ. 24, 2022 22:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света