НАЧАЛО Други

Уебсайт започна обратно отброяване до разкриването на Сатоши Накамото

МАЙ. 5, 2019 20:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Уебсайт започна обратно отброяване до разкриването на Сатоши Накамото

През последното десетилетие основният въпрос сред крипто ентусиастите e кой е Сатоши Накамото и къде се намира той.

Смята се, че Сатоши Накамото е индивид, група или цяла организация, която е разработила Биткойн и е автор на "Бялата книга" на Биткойн.В
ъз основа на анонимността на Сатоши, много групи и индивиди започнаха да твърдят, че могат да разкрият една от най-големите загадки в света на криптовалутите. В някои случаи самите хора твърдят, че са истинският Накамото.

В опит да разкрие самоличността на Сатоши Накамото, нов уебсайт е на живо, заявявайки, че ще разкрие мистерията за по-малко от 10 дни от момента на писане на тази статия. Уебсайтът Gotsatoshi.com има активно обратно отброяване, след което мозъка зад Биткойн ще бъде разкрит публично.

Едно бързо посещение на уебсайта не разкрива никаква допълнителна информация за това кой го е проектирал заедно с неговата цел. Уебсайтът призовава потребителите да се регистрират с имейл адресите си и да чакат разкриването на Сатоши на живо.

Въз основа на предишни фалшиви улики за Сатоши, надеждността на уебсайта не може да бъде определена. Само времето ще покаже.

По отношение на идентичността на Сатоши са изложени различни теории. Според проучване на BitMEX, Сатоши има 700,000 биткойна. До този момент неговите BTC са непокътнати в портфейла си, предизвиквайки въпроси дали е жив или мъртъв.

Ако се появи истинският Сатоши, той ще сложи край на претендентите, които са се опитали да вземат ролята. Например, крипто инвеститорът Крейг Райт твърди, че той е истинският Сатоши Накамото. Разказът му обаче има някои пропуски поради липсата на солидни доказателства.

От друга страна, предприемачът на антивирусния софтуер Джон Макафи официално отрече версията на Крейг. Двамата се вкопчиха в диспут относно това кой знае истинската самоличност на Сатоши Накамото.

През април Макафи пишеше, че е защитавал идентичността на Сатоши. Той обеща да го разкрие и да сложи край на измамниците. Макафи заяви, че ще работи усилено, за да гарантира, че Сатоши ще се разкрие.

Въпреки това, Макафи не успя да спази обещанието си, като твърди, че неговият адвокат е против идеята да се изложи Сатоши на въпросите, свързани с имиграцията.

Ако gotsatoshi.com е истински, можем да разберем кой е Сатоши след по-малко от 10 дни. В случай, че сайтът е създаден с цел да се привлече внимание, тогава криптовалутния свят ще продължи да чака.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

България проучва възможности за крипто плащания

Василев заяви, че продължават разговорите с играчите на крипто индустрията, както и с централната банка. Министърът, който отказа да даде повече подробности, затвори вратата за възможността страната д...
ЯНУ. 24, 2022 22:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света