НАЧАЛО Прессъобщения

Wall Street Memes скочи с 45% от листването си в OKX. Дали Meme Kombat може да последва успеха на $WSM?

октомври 2, 2023 15:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Wall Street Memes скочи с 45% от листването си в OKX. Дали Meme Kombat може да последва успеха на $WSM?

Wall Street Memes беше доста добре отразена в CryptoDnes, като се показа нейния забележителен потенциал както за феновете на крипто стейкинга, така и за тези, които обичат меме монетите.

Токенът беше листнат на OKX, като предстои и ново листване на топ борса в следващите дни, като се очаква седмичният скок от 45% да бъде само началото на нещо по-голямо.

Meme Kombat е нова криптовалута, която също може да се възползва от движението в меме сектора, като ще разгледаме повече в следващите редове.

Wall Street Memes – доказателство, че меме предпродажбите могат да донесат значителни печалби

$WSM е сред най-печелившите меме монети в последната една седмица, като изпреварва дори интересни проекти като Fine, Doge 2.0 и прословутия HarryPotterObamaSonic10Inu.

В следващите часове пък ще се раздадат 50,000 $WSM токена подарък за общността, което е страхотна новина за меме инвеститорите.

Но какво е общото с Meme Kombat ($MK), ще се запитате. Затова и сега ще ви обясним.

Meme Kombat – меме предпродажба с огромен потенциал пред себе си

Meme Kombat е сред най-интересните меме проекти, като се отличава от много други проекти в пространството с високата си цена – $1.667 за токен. Токените могат да бъдат залагани в стейкинг пула срещу големи награди за инвеститорите. Това го прави много атрактивен за феновете на пасивния доход от криптовалути.

Проектът е основан от Мат Уайтман, чието резюме можете да видите в сайта. Това вдъхва огромно доверие в проекта, като тук говорим за екип от опитни програмисти и дизайнери от най-високо ниво, за да може да се реализира концепцията на проекта, а именно – платформа за меме стейкинг – нещо, което не се е срещало преди.

Компанията е регистрирана в Нидерландия, като страницата в Twitter (вече Х) събра над 5,700 последователи за отрицателно време, като беше отразена дори от популярни крипто инфлуенсъри като No BS Crypto.

До момента са събрани над $200,000, което е страхотна новина, говорейки за меме монета, която не е шиткойн.

Какво можем да очакваме от Meme Kombat в следващите седмици?

В следващите седмици Meme Kombat ще донесе много вълнуващи неща за своите ранни инвеститори. С тази оригинална концепция, платформата ще стартира сезон 1 на меме битките, предоставяйки уникално и забавно хазартно преживяване. Това ще се случи някъде през октомври или ноември, като зависи колко бързо свърши предварителната продажба.

Едно от най-интересните неща е възможността да правите залози на меме битки, които се генерират с помощта на случайни числа (RNG), което придава непредсказуемост и забавление, но дори и да поддържате само мрежата, без да играете, е доста доходоносен ход.

Meme Kombat представя първата в света платформа за залагания на меме герои, което гарантира още по-голям интерес към проекта. С атрактивната доходност от 112% APY, стейкърите със сигурност имат достатъчно поводи да потриват ръце.

Този проект обещава не само вълнуващи моменти и развлечения, но и възможности за печалби и инвестиции. Следващите седмици ще бъдат наистина вълнуващи и Meme Kombat се явява като платформа, която ще насърчава хората да се забавляват и печелят в света на меметата и хазарта.

Прогнозна цена на Meme Kombat

Вече видяхме, че едно ранно листване може да направи чудеса за проект от типа на Wall Street Memes. Няма да е неочаквано до края на годината Meme Kombat да стигне $4, което би представлявало над 200% увеличение в цената.

Какви са основните доводи за това?

  1. Навлизането в сезона на крипто търговията. Fear & Greed индексът беше лош, но в момента е 47 – неутрален.
  2. Цената на Биткойн скочи с над 4.4% само в рамките на вчерашния ден, което означава, че той започва да се изкачва стремително, а цялата индустрия е вдигнала пазарната си капитализация
  3. Концепцията на проекта е оригинална, като има информция за екипа и подробности за екипа.

Как да закупя токени?

Ако искате да инвестирате в Meme Kombat по време на кратката предварителна продажба, можете да го направите по следния начин:

  1. Посетете сайта на предварителанта продажба. Не се изисква регистрация
  2. Изберете сумата, която желаете да инвестирате в предпродажбата
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Завършете транзакцията
  5. Заложете токените си в стейкинг пула, за да максимизирате своите печалби


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.