НАЧАЛО Прессъобщения

Възстановяването на Bitcoin (BTC) до $70,000 преди халвинга, докато DeeStream (DST) събира инвеститорите в Litecoin (LTC) и Cardano (ADA) в предпродажба със 100Х потенциал

31.03.2024 21:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възстановяването на Bitcoin (BTC) до $70,000 преди халвинга, докато DeeStream (DST) събира инвеститорите в Litecoin (LTC) и Cardano (ADA) в предпродажба със 100Х потенциал

След масивна разпродажба през последните няколко дни, Биткойн (BTC) осъществи забележително възстановяване, за да се търгува над $70,000 преди дългоочакваното халвинг събитие.

Пазарът обаче се срина, след като KuCoin се оказа на прицела на американското правителство.

Встрани от възраждането на Биткойн (BTC), DeeStream (DST) поражда вълнение със своята иновативна децентрализирана платформа за стрийминг. Предварителната продажба на DeeStream (DST)привлече вниманието на инвеститорите в други големи криптовалути като Litecoin (LTC) и Cardano (ADA), които очакват 100Х печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Оправдано ли е инвеститорите в Litecoin (LTC) и Cardano (ADA) да купуват токени DeeStream (DST)?

Списък на 10-те най-добри криптовалути: Dogecoin (DOGE) изпреварва Cardano (ADA)

Cardano (ADA) се намира в битка с Dogecoin (DOGE), тъй като се смъква от осмата си позиция, за да бъде изпреварена от DOGE в списъка на най-големите криптовалути по пазарна капитализация. Спадът в цената на Cardano (ADA) повдигна въпроси относно представянето ѝ спрямо други криптовалути, което предизвика спекулации сред инвеститорите.

Инвеститорите в Cardano (ADA) се притесняват, че притежанието им ще донесе минимални резултати и би могло да се използва по-добре на друго място. Ентусиастите на Cardano (ADA) обаче твърдят, че криптовалутата ще има своя ден. От друга страна, към момента на писане на статията цената на Cardano (ADA) е $0.65, което подчертава 72% увеличение през последната година.

CFTC обяви Litecoin (LTC) за стока в съдебно дело срещу Kucoin

В неотдавнашно правно развитие Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) класифицира както Ethereum (ETH), така и Litecoin (LTC) като стоки в подадения от нея съдебен иск срещу KuCoin. Това развитие е добро предзнаменование за Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH), въпреки че ще доведе до обезкървяване на пазара.

Притежателите на Litecoin (LTC) са на седмото небе от щастие, тъй като това има положителен ефект върху цената му. Ако погледнем графиките, Litecoin (LTC) се търгува на цена от $102 към момента на писане на статията, което представлява увеличение от 22% през последния месец. Инвеститорите в Litecoin (LTC) са оптимистично настроени, че криптовалутата ще има устойчиво рали.

DeeStream (DST) се бори да се покачи 100Х

DeeStream (DST), иновативна платформа за стрийминг, която е готова да промени господството на традиционните играчи като YouTube и Twitch, се очертава като стратегически актив за умелите инвеститори, които търсят иновативен ход на крипто пазара. С децентрализиран модел за стрийминг DeeStream (DST) има за цел да революционизира начина, по който създателите на съдържание споделят съдържание и монетизират аудиторията си.

Привлекателността на DeeStream (DST) се дължи на редица ползи както за потребителите, така и за инвеститорите. Създателите на съдържание в DeeStream (DST) се радват на засилен контрол върху приходите си, с възможност да изтеглят средства по свое усмотрение, като същевременно оценяват ангажимента на платформата към свободата на словото.

От друга страна, инвеститорите могат да закупят DeeStream (DST) на ниска цена по време на текущата предварителна продажба и все пак да се възползват от допълнителни привилегии.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.