НАЧАЛО Прессъобщения

Възстановяване на крипто пазара: Litecoin, BNB и Watchvestor водят движението

септември 4, 2023 13:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възстановяване на крипто пазара: Litecoin, BNB и Watchvestor водят движението

Открийте лидерите във възстановяването на крипто пазара. Проучете защо Litecoin (LTC), BNB (Binance Coin) и Watchvestor са начело на възстановяването.

След едноседмичен низходящ тренд пазарът на криптовалути прави опит за възстановяване. Начело на възстановяването на пазара са Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) и Watchvestor (WVTR). 

В тази статия ще разберем защо тези три монети показват силни резултати при неотдавнашното възстановяване на крипто пазара.

Инвестирайте в Rolex, Patek Phillippe, Richard Mille и AP само за $10

Litecoin (LTC) е начело с рекордни печалби в условията на мечи пазар

След мечата седмица за пазара на криптовалути, Litecoin (LTC) води алткойните, които се опитват да възстановят цените си. 

Според данните, споделени от Santiment, монетата LTC е готова за възходящ ценови тренд. Използвайки разликата между пазарната стойност на Litecoin и реализираната стойност, Santiment подчерта, че алткойнът може да се повиши през следващите няколко седмици.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен това, с разочароващото представяне на Litecoin по време на халвинг събитието, цената на Litecoin изглежда повече от готова за рали. Според анализа, ако цената на Litecoin пробие над $70, алткойнът може да се покачи до $85 през следващите седмици. 

BNB е готова за масиран скок, тъй като се доближава до подкрепата от $200

Binance Coin (BNB), токенът за комунални услуги на борсата Binance, се намира в низходяща тенденция през последните няколко седмици.Крипто експертите обаче прогнозираха, че съдбата ѝ може да се обърне, тъй като токенът BNB се приближава до историческо ниво.

След неотдавнашния спад на цената под $210, стойността на BNB се придвижи към нивото на подкрепа от $200. Това се счита за една от най-важните подкрепи за монетата на Binance, тъй като последният път, когато алткойнът достигна това ниво, последва масивен ценови въход.

Ако историческата тенденция се повтори, цената на BNB може да нарасне с до 50% и да се покачи към съпротивата от $320. Алткойнът BNB обаче ще трябва да се задържи над това много важно ниво на подкрепа.

Watchvestor предлага нова възможност в индустрията за луксозни часовници

През годините пазарът на луксозни часовници демонстрира впечатляваща издръжливост и стабилен растеж. Проучванията предвиждат, че през 2023 г. сегментът на луксозните часовници ще генерира приходи в размер на $48 милиарда. 

Идеята на Watchvestor е да позволи на крипто инвеститорите да навлязат в тази печеливша индустрия. 

С използването на блокчейн технологията, NFT и Web 3, Watchvestor има за цел да демократизира притежаването на луксозни часовници. Платформата ще позволи на инвеститорите да купуват изключително търсени часовници от водещи производители като Rolex, Patek Philippe, Richard Mille и Audemars Piguet само за $10.

Като цяло растежът на пазара на луксозни часовници и революционната стратегия на Watchvestor са напълно съвместими. В резултат на това пазарът ще даде на крипто инвеститорите и любителите на часовници рядък шанс да се включат в изключително доходоносната индустрия за луксозни часовници. 

Експертите от бранша прогнозират, че платформата е в състояние да определи бъдещето на инвестициите в луксозни часовници, тъй като търсенето на луксозни часовници продължава да расте.

В резултат на това те прогнозираха скок на цената от $0.03 до $0.35 за полезния токен на Watchvestor, WVTR.

Научете повече за предварителната продажба на Watchvestor (WVTR) днес:

Уебсайт: https://watchvestor.com/
Общност в Telegram: https://t.me/WatchvestorOfficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.