НАЧАЛО Прессъобщения

Водещите фактори, които движат крипто инвестициите; плюс най-добрите монети, които да разгледате сега

октомври 16, 2023 12:15 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Водещите фактори, които движат крипто инвестициите; плюс най-добрите монети, които да разгледате сега

Проучете факторите, които движат крипто инвестициите, и най-добрите монети, които да разгледате през октомври: Litecoin (LTC), VC Spectra (SPCT) и Cardano (ADA).

Макар че инвестициите в криптовалути се определят от различни фактори, три монети, които си струва да бъдат разгледани според анализаторите, са Litecoin (LTC), VC Spectra (SPCT) и Cardano (ADA).

Стратегическото партньорство на Litecoin е обещаващо. По подобен начин VC Spectra предлага добър потенциал за растеж. Освен това, стейкингът на Cardano го прави привлекателна инвестиционна опция.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Фактори, определящи крипто инвестициите

  • Пазарна капитализация: Общата стойност и потенциалният растеж на дадена криптовалута оказват влияние върху решенията на инвеститорите.
  • Предлагането на монети: Недостигът може да стимулира търсенето и да увеличи стойността на даден дигитален актив.
  • Бели книги: Подробни документи, в които се описват технологията, концепцията и екипът зад даден проект за криптовалута, за да се привлекат инвеститори.
  • Функционалност: Практическото приложение и ползите от дадена криптовалута увеличават потенциала ѝ за приемане и стимулират инвестициите.
  • Разработки в областта на криптовалутите: Текущият напредък в технологиите и разработките в областта на криптовалутите допринасят за доверието на инвеститорите и интереса към пазара.

Прогноза за цената на Litecoin: Стратегическо партньорство подхранва положителната прогноза за цената на LTC

На 10 октомври 2023 г. Litecoin (LTC) се включи в X, за да обяви значителен етап – обработката на 180-милионната си транзакция. Ключов катализатор, задвижващ този скок на транзакциите с Litecoin (LTC), може да се припише на стратегическото партньорство с BitPay – сътрудничество, което сега е отговорно за улесняването на почти една трета от всички потребителски транзакции, извършвани с помощта на Litecoin (LTC).

За съжаление, новината за Litecoin беше последвана от 2.26% спад на Litecoin (LTC) от $62.68 до $61.26 в рамките на 24 часа. Общото мечо състояние на пазара продължи да потиска очакваното въздействие на новината за Litecoin върху цената му. Това допълнително доведе до още един спад на Litecoin (LTC) от $61.26 до $60.75 между 10 и 12 октомври.

Въпреки че тази последна новина за Litecoin все още не е в състояние да обърне текущия низходящ тренд на LTC, инвеститорите запазват доверието си в алткойна поради неговия транзакционен етап, който показва засилено глобално приемане.

В резултат на това водещите анализатори на криптовалути прогнозират, че Litecoin ( LTC) може да достигне цена от $64.54 до 2024 г.

VC Spectra (SPCT): Голяма възможност за инвестиция

Крипто инвеститорите винаги са в търсене на следващата голяма възможност, а една от монетите, които напоследък предизвикват голям хайп, е VC Spectra (SPCT). С нейната публична предварителна продажба, която се издига до нови висоти, много анализатори уверено изтъкват VC Spectra една от най-добрите крипто инвестиции през 2023 г.

Това, което отличава VC Spectra (SPCT), е нейната структура като децентрализиран хедж фонд. Този фонд инвестира в обещаващи блокчейн стартъпи, като предлага на инвеститорите възможност да участват. Като извършва задълбочена комплексна проверка на всеки проект, VC Spectra гарантира, че се правят инвестиции със солидни основи и висок потенциал за успех.

За да улесни различните функции в рамките на протокола, VC Spectra въведе токена Spectra (SPCT) като свой функционален токен. Изграден по стандарта BRC-20 и съвместим с повечето портфейли на Ethereum, SPCT позволява на притежателите си да участват в гласуването и да получават награди, като например ексклузивен достъп до нови ICO.

Освен това неотдавнашните развития допълнително стимулираха популярността на VC Spectra. Досега в публичната си предварителна продажба SPCT преживя забележителен скок в етап 3, като утрои стойността си и достигна $0.044. Забележително е, че тези, които купуват SPCT токени на този етап, се възползват и от щедър 100% бонус при депозит.

Според мнозина ентусиастите на VC Spectra имат основание да се вълнуват. Прогнозите на индустрията сочат, че ако SPCT токените достигнат $0.080 до края на предварителната продажба, инвеститорите могат да реализират впечатляващ скок от 82%. Този значителен потенциал за растеж се увеличава още повече, когато SPCT токените навлязат в основните борси

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на Cardano: Прогноза за бъдещето

На 28 септември 2023 г. StakingRewards, всеобхватен стейкинг агрегатор на данни, публикува доклад, в който разкри, че в множество стейкинг платформи са стейкнати значителни 22.4 милиарда токена Cardano (ADA). Забележително е, че притежателите допълнително са увеличили тази цифра, като са заложили още 550 милиона ADA токена, което е доведе до нов 90-дневен връх от 22.95 милиарда.

Тази неотдавнашна новина за Cardano (ADA) доведе до скок на стойността на токена с 4.17%. В рамките на 24 часа стойността на Cardano (ADA) се увеличи от $0.24 на $0.25. След това Cardano (ADA) претърпя незначителни колебания между 28 септември и 12 октомври, когато ADA се понижи постепенно от $0.26 до $0.24, което представляваше 7.6% спад в стойността му.

Въпреки незначителните ценови борби на Cardano (ADA), увеличаването на активността на стейкинга, както е посочено в новините за Cardano (ADA), показва, че инвеститорите са уверени в дългосрочните перспективи на проекта.

Нещо повече, освен положителното влияние на новините за Cardano ADA, инвеститорите могат да разчитат и на прогнозите на анализаторите за Cardano (ADA). Те предвиждат цената на токена да достигне $0.29 преди края на 2023 г.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.