НАЧАЛО Прессъобщения

Внимавайте с Ethereum: Превръща ли се Bitcoin Spark в един от най-перспективните DeFi проекти?

03.09.2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Внимавайте с Ethereum: Превръща ли се Bitcoin Spark в един от най-перспективните DeFi проекти?

В бързо развиващия се свят на дигиталните валути, Етериум изигра ключова роля за осигуряването на стабилен поток от масово приемане.

Дигиталната платформа дойде с функции, които подобриха мащабируемостта, оперативната съвместимост и увеличиха TPS (скоростта на транзакциите), за разлика от тази на Биткойн, която е само 7 TPS. Въпреки това Етериум вече е скъп за средния потребител на дребно. 

Блокчейн технологията се сдоби с нов проект със свеж консенсусен механизъм и разполага със система, която ще насърчава равенството както за големите, така и за малките участници.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Новият участник в крипто сектора, Bitcoin Spark, ще примами крипто ентусиастите и новаците да се присъединят към екосистемата, тъй като платформата има подходящи функции, които подобряват Web3 общността.

Какво представлява Етериум?

Етериум е платформа, разработена за решаване на проблемите, свързани с последиците от Биткойн, включващи слаба мащабируемост, оперативна съвместимост и високи транзакционни разходи. Мрежата има собствен токен, ETH, който се използва за възнаграждаване на участниците, които допринасят за развитието на платформата.

Участниците също така се превръщат в DAO (децентрализирана автономна организация), тъй като могат да гласуват за промените в платформата. 

Bitcoin Spark се превръща в най-добрата синергия на DeFi

Bitcoin Spark е новата платформа за дигитални валути, която предизвика вълнение, въпреки че е в ранен стадий на развитие – четвъртата фаза на предварителна продажба.

Платформата използва технологията на счетоводната книга, за да насърчи прозрачността, да подобри мащабируемостта и ефективността и да има линейно разпределение на наградите между членовете на общността. 

Bitcoin Spark има удобен, добре изграден интерфейс на уебсайта, в който новакът в крипто областта може лесно да се ориентира. За максимална подкрепа и доверие от страна на своите участници, Bitcoin Spark е одитирана от три известни компании: Vital Block, Contract Wolf и Cognitos.

Нововъзникващата технологична платформа за блокчейн демонстрира огромна маркетингова система, която има за цел да привлече рискови капиталисти, институции и инвеститори на дребно. Новият проект Bitcoin Spark има различен рекламен подход, благодарение на който платформата ще събере мащабни и редовни инвеститори. 

Стратегията включва иновативно прекъсване, заместване на традиционните средства за популяризиране с нови ритми като разказване на истории, използване на съвременни технологии и стратегическо позициониране. 

Този подход ще допринесе за разбирането на традиционните и финансовите технологични ниши, за да привлече частни лица в световен мащаб. Освен това платформата разполага и със собствени маркетингови експерти, които работят ръка за ръка с маркетингови агенции, за да осигурят подобрени иновации и други определящи фактори.

Мрежата Bitcoin Spark разполага с децентрализирано приложение, което позволява на членовете на общността да печелят награди. Единствената цел на платформата е да осигури изчислителна мощност на участниците и да позволи използването на консенсусния механизаъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process,PoP) за отдаване под наем на изчислителна мощност.

PoP е нов механизъм за потвърждаване, който съчетава PoW механизма на Биткойн и PoS механизма на Етериум, за да вложи електричеството, използвано за захранване на възлите, в максимална печалба, тъй като изчислителната мощност се отдава под наем на организации и физически лица в замяна на BTCS токени – родния дигитален актив на платформата. 

Уникалното при платформата е, че никакви данни не се съхраняват извън централния процесор или графичния процесор и оперативната памет. Екипът, който стои зад проекта, ще генерира нова удобна за потребителите платформа, съвместима с Windows, Linux, Mac OS, iOS и Android. Приложението ще се използва и като портфейл от мрежата заедно с други проекти като XRP, BNB Smart Chain, Solana и Ethereum. 

Текущата предварителна продажба на проекта е в 4-та фаза, в която BTCS токен може да се купи за $2.25, като ще получите 10% бонус на всички покупки.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Raydium задвижва популярността на мрежата Solana: Тези нови меме монети, базирани на Solana, могат да се издигнат наред с други топ алткойни

След мечия пазар през 2022 г. Solana поддържа изключително прогресивен растеж, който се дължи на количеството токени на мрежата ѝ и на това колко добре се представят те.

21.06.2024 10:19 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.