НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Виталик Бутерин срещу Джъстин Сън

ДЕК. 3, 2018 18:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Виталик Бутерин срещу Джъстин Сън

Може би безцеремонно, най-новото избухване дойде във време, в което проекта TRON се представя толкова добре, а този на Етериум не чак толкова.

Съперничеството между основателя на Eтериум Виталик Бутерин и основателя на TRON Джъстин Сън наскоро бе подновено в Twitter, като двамата блокчейн разработчици разговаряха помежду си относно протокола.
Резултат с изображение за justin sun vs vitalik

Виталик Бутерин срещу Джъстин Сън в Twitter


Последното избухване започна с Джъстин Сън, който tweet-на линк към статия, в която основателят на Етериум отбеляза, че "следващата вълна в крипто няма да се базира на реклама".

Сън каза, че горепосоченото твърдение означава само, че ETH бе начело на състезанието между алткойните през миналата година, само и единствено заради хайпа и заяви, че TRX ще води следващия бичи пазар, построен върху масово приетите DApps и BitTorrent .

Независимо дали tweet-а имаше за цел да предизвика Виталик, това беше въпрос, който получи незабавен отговор.

Бутерин даде отговор на Джъстин Сън чрез съобщението: "Всеки, който поставя знак за долар, последван от символ на таймер в техния tweet не си струва да бъде слушан".

Това, което последва беше лек шок. Джъстин Сън се хвалеше за неотдавнашния етап на TRX, в който протоколът за скалируемост, използван за TRON, удари почти 2 милиона транзакции на ден. Също така Сън добави, че мрежата на Етериум никога няма да бъде толкова скалируема.

Той tweet-ва:

Можем да говорим за знака на долара в деня, в който ETH достигне 2 милиона транзакции на ден, което според мен никога няма да се случи.

Виталик този път не отговори.

Проблемът със скалируемостта


Докато TRON блокчейн прави някои интересни движения нагоре (1,841,055 транзакции на ден), Етериум блокчейн продължава да изостава.

Така стана ясно, че Виталик и неговите разработчици имат по-важна работа от това да водят битки в Twitter. Всички се надяваме, че този диспут ще доведе до подобрения и в двете мрежи и ще бъде от голяма полза за крипто екосистемата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света