НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Verge претърпя реорг на блокчейна си

ФЕВ. 16, 2021 10:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Verge претърпя реорг на блокчейна си

Verge (XVG) е претърпял голяма реорганизация на блока, която е пречила на нейната работа.

Антоан Льо Калвес от Coin Metrics беше сред първите, които забелязаха реорга, отбелязвайки, че са включени поне 560 блока. 

 

[Нашият] възел е на нова верига, чийто последен общ предшественик с предишната верига датира от юли 2020 г.”, отбеляза той в Twitter.

 

Лукас Нуци, друг изследовател на Coin Metrics, отбеляза, че това е причинило изчезването на 200 дневни транзакции на Verge. Той добави, че това вероятно е най-дълбоката реорганизация в топ 100 блокчейните до момента.

 

Дали това ще бъде траен проблем, е обект на дискусия. Hasu от Uncommon Core казва, че проблемът не е толкова лош, колкото звучи. Той отбелязва, че операторите на Verge възли могат просто да “отхвърлят веригата на нападателите и да възстановят предишната”.

 

От друга страна, Ник Картър от Coin Metrics предполага, че решението е малко вероятно. Той вярва, че въпреки че общността може ръчно да нулира блокчейна, “Verge на практика не съществува”. 

 

Той подчерта слабото представяне на XVG от 2017 г., намеквайки, че решаването на проблема не би си струвало.

 

Общността на Verge не е коментирала проблема и цената на XVG не е била значително засегната по време на писане на статията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света