НАЧАЛО Други

Вече може да купувате криптовалути чрез мобилните магазини на Apple и Google

ОКТ. 16, 2019 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече може да купувате криптовалути чрез мобилните магазини на Apple и Google

Милиони потребители на Apple Pay и Google Pay вече могат да купуват криптовалути чрез Wyre.

-Новите продукти на компанията са проектирани да правят покупките на Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Dai (DAI) изключително прости и бързи.

-Потребителите ще могат да интегрират три различни Wyre V2 продукти. Първите два вече са налични, а третия вариант ще бъде достъпен до края на октомври, според съобщението.

-Напълно функционалeн 'checkout' на Apple Pay / Google Pay, брандиран от Wyre, който можете да интегрирате във вашето уеб приложение.

Бутон Apple Pay / Google Pay без търговска марка, който можете да вградите в уеб приложението си


Ръководство / процес за маркиране на бутон на Apple Pay / Google Pay без търговска марка в мобилното Ви приложение, използвайки Wyre като доставчик на услуги. (Предлага се до края на октомври)

Компанията казва, че новите акаунти могат да стартират само с два клика, след като се изтегли KYC / AML информацията на потребителя от Apple Pay или Google Pay.

Само след като потребителя надмине определени прагове - $250 за еднократно теглене / $1500 за целия живот, ще се изисква да предоставят повече документация.

„Потребителите не трябва да въвеждат ръчно своята информация и със сигурност не трябва да се изисква да качват документи, докато това не е необходимо за по-високи лимити. Опростихме този процес, като използваме вече предоставената информация от Apple Pay и Google Pay."


С два клика и 60 секунди време, потребителите могат да определят количеството криптовалута, което искат, да добавят адрес и да потвърдят покупката.

По-рано тази година, мобилният портфейл BRD си партнира с Wyre, за да предложи на американските клиенти в 1700 банки начин да закупят Биткойн, Етериум и Dai, използвайки банкови преводи. Wyre е фокусиран върху това да свърже света на традиционните пари с криптовалутите, работейки върху удобни за потребителите продукти, които да са изключително лесни за използване.

Спенсър Чен, вицепрезидент на глобалния маркетинг на BRD заяви:

"Wyre има визия да бъде Stripe на криптовалутите."


Според данни, събрани от Statista, Apple Pay има над 383 милиона потребители по целия свят и е един от най-известните доставчици на мобилни плащания с обща база на потребителите на iPhone от 43% към декември 2018 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Trapera ОКТ. 17, 2019 Само че в гугъл плей нама такова нещо наречено wyre
Изкажете мнение
Още Други новини

Telegram оттеглиха жалбата си срещу разпореждането на федералния съд

Този ход изглежда подсказва, че компанията е напълно изоставила своите планове на TON. По-рано този месец изпълнителният директор на Telegram - Павел Дуров обяви, че „активното им участие“ в проекта е...
МАЙ. 27, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и SpaceX са ключови за бъдещето на човечеството

Според Пишевар, който е бил ранен инвеститор в такива гиганти като Uber и Airbnb, това са двете ключови иновации за бъдещето на човечеството.Отвеждането на хора на МарсВ едно от своите интервюта, амер...
МАЙ. 27, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Samsung обяви решение за сигурността при транзакции с криптовалути

Решението се състои от чип на Secure Element (SE) S3FV9RR и "подобрен" софтуер. Той е предназначен да осигури процеса на зареждане, изолирани хранилища и плащания на базата на мобилни устройства.Новия...
МАЙ. 27, 2020 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дългосрочните притежатели на криптовалути се представят по-добре от трейдърите

В поредица от публикации в Twitter, споделени на 24-ти май, CZ изтъкна иронията на инвеститорите, вярващи, че са попаднали в крипто пространството „твърде късно“ по отношение на пазара, включително и ...
МАЙ. 27, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света