НАЧАЛО Други

Вече може да купувате криптовалути чрез мобилните магазини на Apple и Google

ОКТ. 16, 2019 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече може да купувате криптовалути чрез мобилните магазини на Apple и Google

Милиони потребители на Apple Pay и Google Pay вече могат да купуват криптовалути чрез Wyre.

-Новите продукти на компанията са проектирани да правят покупките на Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Dai (DAI) изключително прости и бързи.

-Потребителите ще могат да интегрират три различни Wyre V2 продукти. Първите два вече са налични, а третия вариант ще бъде достъпен до края на октомври, според съобщението.

-Напълно функционалeн 'checkout' на Apple Pay / Google Pay, брандиран от Wyre, който можете да интегрирате във вашето уеб приложение.

Бутон Apple Pay / Google Pay без търговска марка, който можете да вградите в уеб приложението си


Ръководство / процес за маркиране на бутон на Apple Pay / Google Pay без търговска марка в мобилното Ви приложение, използвайки Wyre като доставчик на услуги. (Предлага се до края на октомври)

Компанията казва, че новите акаунти могат да стартират само с два клика, след като се изтегли KYC / AML информацията на потребителя от Apple Pay или Google Pay.

Само след като потребителя надмине определени прагове - $250 за еднократно теглене / $1500 за целия живот, ще се изисква да предоставят повече документация.

„Потребителите не трябва да въвеждат ръчно своята информация и със сигурност не трябва да се изисква да качват документи, докато това не е необходимо за по-високи лимити. Опростихме този процес, като използваме вече предоставената информация от Apple Pay и Google Pay."


С два клика и 60 секунди време, потребителите могат да определят количеството криптовалута, което искат, да добавят адрес и да потвърдят покупката.

По-рано тази година, мобилният портфейл BRD си партнира с Wyre, за да предложи на американските клиенти в 1700 банки начин да закупят Биткойн, Етериум и Dai, използвайки банкови преводи. Wyre е фокусиран върху това да свърже света на традиционните пари с криптовалутите, работейки върху удобни за потребителите продукти, които да са изключително лесни за използване.

Спенсър Чен, вицепрезидент на глобалния маркетинг на BRD заяви:

"Wyre има визия да бъде Stripe на криптовалутите."


Според данни, събрани от Statista, Apple Pay има над 383 милиона потребители по целия свят и е един от най-известните доставчици на мобилни плащания с обща база на потребителите на iPhone от 43% към декември 2018 г.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Trapera ОКТ. 17, 2019 Само че в гугъл плей нама такова нещо наречено wyre
Изкажете мнение
Още Други новини

Дигитализираното евро е необходимост, според основателя на Ledger

Той смята, че това е най-добрият начин да се отвърне на плановете на Facebook за Libra.Ledger е един от водещите производители на хардуерни портфейли за криптовалути. Oснователят на компанията наскоро...
НОЕ. 16, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Изчезнал Биткойн е предполагаемо свързан с разузнавателната служба на Русия

Неотдавнашното разследване на BBC по делото за крипто борсата BTC-e, в което съоснователят Александър Виник е обвинен в измама и пране на цели $4 милиарда в Биткойн (BTC) в продължение на шест годи...
НОЕ. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата армия в света може да получава възнаграждения в криптовалути

Китайските войници може да получат възнаграждения в криптоThe South China Morning Post цитира PLA Daily, официалния вестник на Народоосвободителната армия, като съобщи, че китайската армия ще стимулир...
НОЕ. 15, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

На този етап Binance няма да отварят офис в Пекин

"Нямаме офис в Пекин. Това е просто неверен слух."Що се отнася до стратегията им в Китай, CZ казва, че те ще се съсредоточат върху научните изследвания и развойна дейност, като същевременно ще помагат...
НОЕ. 15, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света