НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Вече може да залагате Биткойн на Game of Thrones

АПР. 22, 2019 19:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече може да залагате Биткойн на Game of Thrones

Биткойн платформа FreeBitco.in стартира система за залагания за Game of Thrones, която ще възнагради победителите в Биткойн.


Предскажете краят на Game of Thrones


FreeBitco.in, стартира нова функция за залагане на своя уебсайт с няколко вече изброени събития. Едно от тези събития се основава на Game of Thrones, хитовия телевизионен сериал от HBO.

Потребителите на платформи могат да предскажат кой ще седне на Железния трон на Вестерос в края на осмия и последния сезон на шоуто, което в момента се излъчва.Платформата за залагания за Game of Thrones използва система за умножаване с претегляне във времето, което означава, че наградите намаляват с напредването на времето. Тази функция също така насърчава ранното поставяне на залози.

Потребителите, които поставят залози по-рано, ще получат по-голям дял от крайния ценови резерв, който нараства с всяко поставяне на залог.

Засега, залозите на Джон Сноу за спечелване на Железния трон и управлението на Седемте кралства са начело с около 45% от поставените залози. Други възможности включват Тирион Ланистър, Денерис Таргериан и Бран Старк.

Откъс от уебсайта, обясняващ правилата на играта, гласи:

В случай, че няма победител или някой друг, освен изброените герои, сяда на Железния трон, "Unknown" ще спечели залога. Ако повече от едно лице споделя Железния трон, паричните награди ще бъдат разпределени поравно между потребителите, залагащи на печелившите резултати.


„Unknown” е вторият най-популярен избор, с 20% от всички залози. Общият награден фонд вече достигна 1,5 BTC (около $ 7,900) с множител малко над 73x.


Биткойн залози


Освен Game of Thrones, платформата стартира и някои други пулове за залагания за събития, като Шампионската лига на УЕФА, Световната купа по крикет 2019-та на ICC и цената на Биткойн, за края на годината.

Всеки пул използва същата умножаваща система, като ранните залози имат шанс да спечелят повече BTC. Басейнът на Шампионската лига на УЕФА е най-популярен.

Платформата, която според съобщенията има около 18,7 милиона регистрирани потребители, изглежда създава креативни начини да накара хората да поставят залози със своя BTC.

Биткойн пуловете продължават да бъдат популярен начин за хората да печелят BTC безплатно или чрез различни игри, или чрез програми за препращане (referral).

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света