НАЧАЛО Други

VeChain си партнира с HBO по случай последния сезон на Game of Thrones

АПР. 14, 2019 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
 VeChain си партнира с HBO по случай последния сезон на Game of Thrones

Блокчейн платформата VeChain си сътрудничи с HBO, Adidas и световно известния сингапурски дизайнер на обувки SBTG (съкращение от Sabotage), за да отпразнува премиерата на осмия и последен сезон на хитовия сериал Game of Thrones - който ще се излъчи на 14 април.


HBO Asia събра екипа от партньори, за да пусне четири чифта персонализирани маратонки, представляващи къщите на Старк, Ланистър и Таргериан, заедно с един специален чифт за "Нощния крал".

Марк Онг, известен още като "Mr. Sabotage", звездният дизайнер на SBTG, произведе много интересни обувки, вграждайки в своите Adidas творения чипове за близка безконтактна комуникация (NFC), захранвани от VeChain, блокчейн технологична компания, която позволява на клиента да проследява веригата за доставки на даден продукт, потвърждавайки неговата автентичност.

https://www.instagram.com/p/Bv0sxQhDMEm/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bv0TpqLDXNY/?utm_source=ig_web_copy_link

Чиповете също така съдържат задкулисни видеоклипове от процеса на проектиране, които могат да се видят в мобилното приложение на VeChain.

Блестящата колекция, която е комбинация от Game of Thrones x SBTG, оформена с военни дизайни и цитати от GoT, вдъхнови трейлъра на HBO.

https://twitter.com/HBOAsia/status/1116226425588047873

Обувките ще бъдат изложени от 17 до 30 април във водещия бутик Limited Edt в Сингапур, който се намира в хотел Marina Bay Sands. Въпреки че не са за продан, Click The City съобщава, че щастливите фенове ще имат шанс да спечелят чифт до 25 април.

По-рано тази година, базираната в Сингапур VeChain си партнира с китайския гигант за потребителска електроника Haier и компанията за управление на риска DNV GL, за да подобри прозрачността във веригата за доставки.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Лонг биткойн, шорт Deutsche Bank!

През 2019 година, да купуваш биткойн и да шортваш акциите на инвестиционната банка Deutsche Bank, може да се окаже най-добрата сделка, която може да направите. Дълга позиция на биткойн, шорт на банкит...
ЮНИ. 6, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Терминали За Обмен На Крипто

Компания създаде терминал за обмен на крипто валути. Тя започна да раздава ранните версии на своя хардуер на световните лидери в индустрията. Blockchain Terminal казва, че няколко алфа терминала вече ...
АПР. 26, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Русия отричат слуховете за купуване на биткойн

Русия не планира да купува $10 милиарда в биткойн през това тримесечие, според официален представител на Руската Държавна Дума. Елина Сидоренко, председател на групата за криптовалути на Дума, казва, ...
ЯНУ. 19, 2019 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Отрядът на Тръмп помага при разследване на крипто престъпления

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа изпълнителна заповед в сряда, като създаде отряд, която ще се фокусира отчасти върху разработването на насоки за разследване на измами с криптовалути. "Отряда з...
ЮЛИ. 12, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света