НАЧАЛО Биткойн Алткойни

VeChain с ново партньорство, VET остава на червено

ДЕК. 19, 2019 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 VeChain с ново партньорство, VET остава на червено

VeChain се възползва от възможностите, представени в Китай, след като президентът Си Дзинпин се ангажира да направи нацията в център за блокчейн технологиите.

Фирмата наскоро спечели партньорство за ускоряване на развитието на чаената индустрия в една от най-населените провинции в страната. Междувременно VET не отразява това развитие.


Използване на технологията на VeChain - Thor блокчейн


В блог публикация, Фондацията VeChain обяви партньорство с Асоциацията на индустрията за чай на Анхуей за подобряване на производството и дистрибуцията в провинцията чрез употребата на блокчейн технология.


Сътрудничеството идва в отговор на мандата на китайското правителство да разшири използването на тази технология, за да облекчи високите нива на бедност в цялата страна.


Фондацията направи следното изказване.


“Индустрията за чай несъмнено е решена да намали на бедността в [провинция Анхуей], тъй като много местни жители, които се занимават с търговия на чай, често са със скромни финансови възможности.”


Чрез използването на блокчейн технология, VeChain Thor производителите на чай и заинтересованите страни ще могат да проверяват и сертифицират информация за пълния жизнен цикъл на различните продукти.


Това ще повиши производителността и ефективността през всички етапи на производството по веригата на доставки. Впоследствие това би затвърдило присъствието на китайската индустрия за чай на международните пазари.


Фондацията VeChain подчерта, че брутната стойност на чаената индустрия в Анхуей се очаква да достигне 7,1 милиарда долара до 2020 г. В резултат, технологията VeChain Thor може потенциално да бъде приложена от 670 предприятия и 194 собственици на бизнеси, които са част от Асоциация на чаената индустрия.


Въпреки значителните постижения, целящи разширяването на полезността на VET, цената на тази криптовалута се срина през последните няколко седмици. И няколко технически индикатора сочат, че мечият тренд ще продължи.


Технически анализ на VET


На 12-ти декември на дневната графика на VET се образува кръст на смъртта. Оттогава VeChain се понижи с над 30 процента, като наскоро достигна до $ 0.00455.


Този технически модел се образува, когато 7-дневната подвижна средна пресече под 30 и 50-дневните подвижни средни. Кръстовете на смъртта са показателни за промени в тенденцията от бича към меча и предполагат по-нататъшни спадове.