НАЧАЛО Алткойни Биткойн

В Дания над 1500 ресторанта приемат Биткойн

ДЕК. 6, 2018 13:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 В Дания над 1500 ресторанта приемат Биткойн

В Дания вече можете да използвате Биткойн в Hungry.dk, за да поръчате храна онлайн, от над 1500 ресторанта.


Дания може да е по-известна с викингите и своите сладкиши, но изглежда, че малката северна европейска страна отново се преоткрива.

Не са толкова много местата, които ви позволяват да купувате храна с Биткойн, а това никак не е стимулиращо, тъй като може да изгубите доста време, когато пазара се покачи.


Но все пак е хубаво да знаете, че има фирми, които се насочват към виртуалните валути за да ги използват като начин на плащане, което удовлетворява не малко хора, които искат да използват Биткойн по този начин.


Закупуване с Биткойн на Hungry.dk от 2014 година


Всъщност фактът, че Hungry.dk приема плащания с Биткойн, не е новост, тъй като те предлагат тази услуга още от 2014 година. Въпреки това, както бе обяснено от представител на Hungry.dk:

Ние приемаме Биткойн като начин на плащане от доста време. Решихме да премахнем функцията временно миналата година, макар че средното време на транзакцията е твърде дълго и опитът не беше най-добрият.

Проблемите оттогава са решени и ние добавихме отново опцията. Hungry.dk се справят с плащането, така че винаги ще можете да използвате Биткойн за всички ресторанти, които понастоящем се намират на платформата за доставки.


Hungry.dk не беше единственият търговец, който да прекрати биткойн плащанията по време на експлозията в цената и масовата възвращаемост през 2017. Всъщност през миналата година биткойн може и да достигна рекордната стойност от почти $20000, но също така стигна и до дъното, що се отнася до приемането от страна на търговците.

Все още чакаме фирми като Amazon и Apple да се ориентират към този тип разплащане, което всъщност е желанието на много хора от крипто обществото. Но ако се окажете в Копенхаген и сте гладни - там имате тази опция.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света