НАЧАЛО Биткойн Алткойни

USDtz ще позволи анонимни стейбълкойн транзакции на Tezos (XTZ)

ФЕВ. 16, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 USDtz ще позволи анонимни стейбълкойн транзакции на Tezos (XTZ)

zkChannels - решение за мащабиране на слой 2 от Bolt Labs, изградено върху Tezos, ще позволи анонимни транзакции за USDtz и цялото семейство StableTez токени.

Това означава, че USDtz ще се превърне в първата стабилна монета, която ще даде възможност за частни транзакции чрез използването на zkChannels и промени в поверителността на веригата.


Протоколът Haven, базиран на Monero, е първият, който дава възможност за анонимни транзакции със стабилни монети, позволявайки ги чрез zkChannels и с помощта на надграждане на верига за изменение на поверителността до съществуващия протокол.


zkChannels & USDtz


zkChannels е L2 решение за мащабиране от Bolt Labs за Tezos, което позволява частни транзакции.


След няколко дни надстройката на EDO ще стартира. Това ще внесе набор от уникални нови функции в блокчейна на Tezos. Една от тези функции е фактът, че интелигентните договори вече могат да интегрират функции за поверителност.


zkChannels е L2 решение на Bolt Labs, което дава възможност за запазване на поверителността, извън веригата и за мащабируеми транзакции между клиенти и търговци.


zkChannels възприема подход, основан на поверителността, за изграждане на базирано на блокчейн решение за ежедневни разходи.


"Нашата схема за произволно подписване се основава на Pointcheval-Sanders (PS) и е създадена на BLS12-381, въведена в Edonet". ZkChannels ще бъдат разположени на Tezos, след като EDO стартира в основната мрежа.


zkChannels също ще бъдат интегрирани за транзакции с USDtz и цялата поредица от токени на активи StableTez. USDtz ще бъде първата стабилна валута, която дава възможност за частни транзакции с помощта на zkChannels и промени в поверителността на веригата.


Чрез StableTez потребителите също ще могат да изпращат частни транзакции за wrapped BTC, ETH и скоро EUR и Gold. Това е само част от това, което приложенията, базирани на Tezos, могат да донесат в бъдеще.


Случаите на използване на функциите за анонимност в интелигентните договори са безкрайни.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света