НАЧАЛО Други

Турнирът Super Six: Сезонът на изкусителните награди се засилва

май 10, 2023 16:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Турнирът Super Six: Сезонът на изкусителните награди се засилва

6 е щастливото число на този сезон, тъй като турнирът Super Six е в разгара си. След края на последното теглене на награди, което излъчи много победители, предстои ново теглене на награди и е време да започнете да се подготвяте за него.

В момента се намираме в третия период на тази промоция, който ще завърши през следващите седмици. В края на този период 15 късметлии ще бъдат коронясани за победители във всеки от шестте включени турнира, където най-високата постижима печалба ще бъде 50 mBTC. Освен това в края на всеки от шестте турнира ще се проведе различно теглене на награди и 15 победители ще бъдат наградени въз основа на случаен подбор на фишове. При това теглене най-високата печалба е 100 mBTC, а най-малката – 10 mBTC.

Към края на този турнир ще се проведе финално теглене на награди, в което ще бъдат избрани 5 победители въз основа на случаен подбор. Това финално теглене предлага по-висока награда, тъй като класираният на 1-во място ще получи 300 mBTC, а класираният на 5-то място ще получи 50 mBTC.

Очаква се в края на тази кампания да бъдат раздадени награди в размер на общо 6 BTC. Именно заради това не бихте искали да пропуснете тази възможност.

Как да спечелите награди в този турнир?

Следвайте стъпките по-долу, за да спечелите награди в този турнир:

  • Влезте в профила си в 1xBit
  • Уверете се, че сметката ви е захранена чрез някой от наличните методи за плащане
  • Кликнете върху иконата “Участвай” на страницата на офертата
  • Залагайте на EPL, Бундеслига, Серия А, Ла Лига, Лига 1 и Английската висша лига и получете промоционални билети, за да бъдете сред късметлиите.

Не забравяйте, че всеки от фишовете може да бъде избран на случаен принцип, следователно е по-добре да се сдобиете с повече промоционални фишове, за да увеличите шансовете си за печалба. 

Промоционален период

Характерно за всяка промоция в 1xBit е, че винаги има краен срок. На тази промоция крайният срок е определен на 29 май, когато стартира третият период на тегленето. До този период имате време да се възползвате от множеството награди, които чакат да бъдат спечелени. Играйте сега и си осигурете фишове, за да увеличите шансовете си за печалба!

Защо трябва да играете в 1xBit?

1xBit ви гарантира, че разполагате с над 50 футболни лиги с повече от 200 опции, на които можете да залагате – от печеливши сигнали, двоен шанс до по-специални пазари като залагане на корнери. 

Тъй като 1xBit използва само криптовалута като средство за извършване на плащания, можете да сте сигурни, че ще получите изплащанията си със скоростта на светлината. Платформата освен това гарантира, че играчите не са затруднени по никакъв начин, тъй като приема над 40 алткойна. 

Днес има само няколко платформи за залагания, които ви гарантират толкова щедър бонус за добре дошли, какъвто предлага 1xBit. След като завършите регистрацията си като нов потребител на платформата, ще можете да се насладите на 300% бонус за добре дошли на от първия до четвъртия си депозит. Използвайте код SUPER1X и увеличете бонуса си за първи депозит!

1xBit дава възможност да останете анонимни, като не изисква от вас да предоставяте каквито и да било KYC процеси (опознай клиента си) или данни преди и след регистрацията. 

Основната информация, която ще ви е необходима, за да регистрирате акаунт в 1xBit, са имейл адресът и паролата ви. 

Пригответе се да играете за още по-големи награди в турнира Super Six. За повече информация относно промоциите на 1xBit посетете някоя от социалните връзки по-долу:

Twitter – https://twitter.com/1x_bit

Instagram – https://www.instagram.com/1xbit/

Telegram – https://t.me/sportsbook_1xBit

Telegram Contest Channel – https://t.me/Promo_1xBit


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

БРИКС: Стана ясно къде ще бъде срещата на съюза

Министърът на външните работи на Южна Африка Наледи Пандо съобщи, че предстоящата годишна среща на върха на БРИКС ще се проведе в Йоханесбург, като по този начин отговори на опасенията относно местоположението на събитието.

юни 2, 2023 6:00 1 мин. четене

БРИКС: Какво ще стане ако Мексико се присъедини?

Според доклад на Bloomberg Мексико е една от 19-те държави, които са проявили интерес да се присъединят към БРИКС. Въпреки това от Мексико все още не са подали официалното си заявление за присъединяване към алианса.

юни 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.