НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Цената на Tron е стабилна сред новини за нови партньорства

ЯНУ. 16, 2019 17:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Цената на Tron е стабилна сред новини за нови партньорства

Няколко нови разработки и партньорства помагат на Tron да остане в топ десетте по пазарна капитализация криптовалути.


Тази седмица бяха обявени редица нови партньорства от Джъстин Сън и неговата маркетингова машина.


Coingate, който започна през 2014 г., наскоро включи плащания с Tron и TRX за търговци. Според блога на компанията, литовският компания е по-скоро портал за плащания, отколкото крипто обмен.


Като улесняваме плащанията между купувачи на TRX и онлайн доставчици, ние се стремим да станем значима част от екосистемата на TRON и да допринесем за по-нататъшния растеж на общността.

В допълнение към Coingate, борсата ABCC също влезна в партньорство с екипа на Tron, ставайки първата борса, предложила TRC-10 токените.


TRC-10 е токен, поддържан от блокчейна на TRON, вграден без виртуалната машина на Tron (TVM), според документацията на разработчика. TRC-20 използва TVM и е съвместим с ERC-20. Токените на TRC-10 имат хиляда пъти по-ниска такса за транзакции, по-лесен е за изучаване от разработчици и има достъпност чрез API.

ABCC, като Coingate, може да не е една от най-големите борси на планетата, но въпреки това, новината за приемането и разширяването на Tron безспорно има позитивен ефект. В допълнение към тези нови пазари за Tron и неговите токени, предстои niTROn, която трябва да започне на 17-ти в Сан Франциско.


През седмицата TRX е спаднал със 7%, но повечето други алткойни са паднали много повече. Месечната перспектива е много по-обещаваща, като са отчетени печалби от над 85% за токена.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света