НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Трябва ли да очакваме възможно увеличение на Litecoin (LTC) до $ 100 преди края на годината?

ОКТ. 2, 2018 12:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Трябва ли да очакваме възможно увеличение на Litecoin (LTC) до $ 100 преди края на годината?
 

Litecoin направи изненадващо завръщане през последните седмици от $ 58 до $ 63. Макар че това беше последвано от коригиране на цените и монетата се търгуваше около $ 61, а по време на писане на статията се търгува на $ 60, това изненадващо вълнение представляваше блясък на надежда за Litecoin ентусиастите.

Тези цени обаче все още остават под най-високите стойности, които монетата записа в началото на годината. Litecoin се търгуваше на над $ 100, а за по-малко от пет месеца намали цената си наполовина.


Така че, възможно ли е да видим Litecoin да удари отново стойности около $ 100 преди края на годината?


Винаги е важен момент за монета, когато е включена в обмен или портфейл. Такива невероятни постижения винаги са възнаградени с повишения на цените и може би включването на Litecoin в CoinText може да бъде катализаторът, необходим за увеличението на Litecoin.

CoinText е платформа за услуги, която позволява на потребителите да изпращат криптовалути към мобилни телефонни номера. Монетите, които вече са изброени, включват Биткойн, Dash , а вече и Litecoin.

В един свят, където криптовалутите се възприемат като твърде сложни за справяне с тях, тази услуга е предназначена да направи много по-лесни за използването и търговията на криптовалутите. Платформата е настроена така, че криптовалутите да се превърнат в масови потоци и да ги правят лесни за използване на ежедневна база.

Според главния изпълнителен директор на CoinText Vin Armini:

CoinText прави изпращането на крипто пари толкова лесно, колкото изпращане на текстово съобщение. Това е мощен инструмент за общностите да разпространяват осиновяването на своята криптовалута. 

Също така, напоследък Litecoin е включен в SFOX. Тази платформа го отваря за институционални инвеститори. Това би могло да има голямо влияние върху цените, тъй като институционалните инвеститори са склонни да движат цените, когато инвестират в нещо. Тя допълнително ще добави ликвидност към монетите.

Говорейки за новия списък, Чарли Лий, основател на Litecoin каза:

Това партньорство осигурява повишена ликвидност и институционална експозиция за Litecoin. SFOX се подкрепя от няколко известни инвеститори, които говорят за бизнес модела и екипа на компанията.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще пробие ли Лайткойн над $100?

Скоростта на нарастване стана параболична и може да настъпи краткосрочна корекция.Във всеки случай, дългосрочната тенденция остава възходяща и LTC вероятно ще се доближи до посочените по-долу зони на ...
НОЕ. 24, 2020 16:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нова криптовалута избухна с 1022% за по-малко от седмица

Yearn Finance DOT (YFDOT) е проектиран да бъде DeFi версия на вече установената криптовалута Polkadot (DOT). Той е част от платформата YFSwap, която има за цел да приведе функциите за DeFi 'фарминг' к...
НОЕ. 24, 2020 15:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP нараства с още 50%, алткойн пазарът отчита масивни печалби

Ripple отчита огромни двуцифрени печалби до нови върхове. В крайна сметка, доминантността на BTC се е свила през последните няколко дни с около 8%. Напоследък пазарът на алткойни експлодира. Ситу...
НОЕ. 24, 2020 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби $590

Етериум се изстреля до значителна нова рекордна стойност за първи път от две години, като нарасна с $100 в рамките на само няколко дни.  По-рано днес бе докладавано, че ETH отбеляза значител...
НОЕ. 23, 2020 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света