НАЧАЛО Биткойн Алткойни

TRX срещу ETH. Може ли Tron да победи Етериум?

ФЕВ. 2, 2019 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 TRX срещу ETH. Може ли Tron да победи Етериум?

Макар и не много ясно изразена, между двете големи блокчейн мрежи Tron и Етериум протича тиха война. Тази война е генерирана в резултат на агресивния напредък, направен от Tron в крипто пространството, като се издигна от работа на платформата Етериум до неговата собствена платформа.


Основната цел на Tron е да се превърне в най-голямата крипто мрежа в света, но има и други мрежи, които трябва да бъдат изпреварени, като сред тях е и Етериум. Екипът агресивно преследва тази цел, използвайки различни техники, като подобряването на функциите в своята мрежа и много публичност. В същото време Етериум действат толкова тихо, без много усилия да уведомят обществеността за своите дейности.

Тъй като Tron купи гиганта за споделяне на файлове BitTorrent през 2018 г., те правят голямо въздействие и генерират толкова много приемане и покритие. Гигантската крачка за Tron в привличането на мейнстрийм-а е и източник на загриженост за основателя на Етериум, Виталик Бутерин. Това може и да не е било публично изразено, но близък източник разкри, че Етериум полага сериозни усилия да покрие всички основания срещу това да загубят от Tron.

Тъй като Етериум по никакъв начин не е готов да изгуби предимството си пред Tron, компанията събира сила да изригне. И 2019 е вероятно годината, в която трябва да се движат нещата по-мощно, както никога досега, но има две основни области, върху които трябва да работят усилено.

Основната сила на Tron беше в областта на публичността и развитието. Джъстин Сън публикува всичко което ги обхваща, за всеки проект, който работи и това привлича вниманието и увеличава популярността. В същото време Етериум е по-дълго време в индустрията, това прави шансовете им да генерират по-голям ефект от Tron по-големи.

Друга област, в която Tron има много сила е в развитието. Екипът непрекъснато работи енергично за подобряване на мрежата, работеща в dApp пространството, за да стимулира мрежата.


Ethereum със сигурност няма да позволи на Tron да ги задмине, въпреки че те не са обявили публично враждата между тях и времето ще покаже коя от двете криптовалути ще пребъде.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света