НАЧАЛО Прессъобщения

Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.080, VC Spectra (SPCT) ще стигне първо до там

септември 7, 2023 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.080, VC Spectra (SPCT) ще стигне първо до там

Изглежда, че Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.075, което представлява предизвикателство за възходящия импулс на актива.

Междувременно един от най-добрите DeFi проекти, VC Spectra (SPCT), развълнува крипто общността с бързия си напредък, което предполага, че може да постигне амбициозните си цели преди Tron. Тъй като двата дигитални актива се борят за доминация, всички погледи са насочени към това кой ще триумфира пръв.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

TRON (TRX) изпитва затруднения със съпротивата от $0.080

На 31 август Tron (TRX), една от водещите криптовалути, обяви следващата си дестинация за Tron Builder Tour. Tron разкриха, че си партнират с Блокчейн клуба на Принстън за съвместно събитие, организирано от Huobi Ventures в университета, насрочено за 23 септември.

И все пак, Tron (TRX) се сблъска с препъни камък при нивото на съпротива от $0.080. Въпреки възходящия импулс, наблюдаван от средата на август, тази съпротива, в комбинация с 50-дневната SMA, възпрепятства бичия му път. Анализаторите отбелязват, че макар при настоящата пазарна тенденция монетата TRX да е достигнала връх при $0.077, пробивът до очаквания връх от $0.090 зависи от преодоляването на тази съпротива. Ако не успее да го направи, TRX може да се оттегли до дъно от $0.060.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Понастоящем монетата TRON се търгува на цена от $0.078, което представлява леко повишение от 1.4% през последните 24 часа. Тя се е увеличила с 1.33% от $0.075 на 31 август. Обемът на търговията с Tron (TRX) е намалял с 31.61% от $174 милиона до $119 милиона за същия период. Трейдърите на TRX бяха загубили ентусиазма си заради нивото на съпротива на цената на Tron.

Въпреки това, сегашното ограничаване на TRX между линиите на пълзящите средни стойности предполага възможно движение в диапазона в скоро време. Текущата траектория на монетата Tron изглежда обещаваща, но е възпрепятствана от съпротивата от $0.075, обозначаваща свръхпокупна пазарна зона. Същевременно VC Spectra (SPCT) е настроена да пробие съпротивата от $0.080 по-скоро.

VC Spectra (SPCT): На бърза писта към $0.08

VC Spectra (SPCT) е иновативен децентрализиран протокол за управление на активи, който прави вълни в блокчейн и финтех пространството. Токенът SPCT, изграден върху основата на блокчейна на Биткойн, бързо се превръща във фаворит сред инвеститорите.

Отвъд обикновеното притежание на токена, SPCT предлага на своите инвеститори обогатено преживяване, характеризиращо се с осезаеми награди, дивиденти и чувство за принадлежност към трансформиращо финансово движение. Това е насърчило стабилна общност около VC Spectra и е породило солидно пазарно доверие, което сигнализира за бича тенденция за токена.

Токенът успешно премина към Етап 3 на публичната си предварителна продажба, като цената му е убедителна – $0.025. Ранните птици от Етап 1 станаха свидетели на астрономическа печалба от 212.5%. Като закупят токени SPCT сега, инвеститорите могат да получат значителна възвръщаемост скоро. Очаква се скок от 32%, когато SPCT се изкачи до $0.033 в предстоящия Етап 4.

Но истинската съблазън се крие малко по-надолу по пътя. Когато VC Spectra приключи предварителната си продажба, се очаква цената на токена да се покачи до $0.08. Това представлява зашеметяващ скок от 220% спрямо цената за закупуване на Етап 3.

Тъй като както анализаторите, така и инвеститорите държат очите си залепени за крипто пазара, мнозина са съгласни, че VC Spectra (SPCT) е на път да достигне границата от $0.08 преди своите колеги. С пътна карта за периода след 2023 г., подкрепена от прозрачни и етични инвестиционни практики, VC Spectra не се стреми само към краткосрочни печалби. Тя изгражда наследство сред новите проекти DeFi. Посланието е ясно за тези, които са встрани: Достигането на VC Spectra до $0.08 не е въпрос на “дали”, а на “кога”.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.