НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tron ще унищожат 1 милиард токена, за да отпразнуват отделянето от Етериум

ЮНИ. 22, 2018 09:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tron ще унищожат 1 милиард токена, за да отпразнуват отделянето от Етериум

Фондация Tron обявиха нови подробности за излизането на главната мрежа и за избирането на производители на блокчейн, включително изстрелването на токени на 25-ти юни, за да отпразнува този повод.


За да отпразнуваме този вълнуващ момент, фондацията TRON ще изгори едновременно 1 000 000 000 TRX, което според днешната пазарна цена струва 50 млн. Долара.

Това може да задава рекорда за най-много пари, унищожени в човешката история, за празнуване на исторически момент.

Сумата на TRX в началото на старта на mainnet ще бъде намалена на 99,000,000,000 TRX, а останалите 33,251,807,524 TRX, притежавани от фондацията TRON , ще останат заключени до 1-ви януари 2020 г.

Платформите изгарят токени, за да намалят броя на токените в обращение.

Унищожаването на токени често се използва, за да се насърчат поддръжниците да държат монетите си в дългосрочен план, защото по-малко предлагане на токени може да означава увеличаване на стойността. Те също се използват редовно след продажбата на ICO, за да се премахнат непродадените токени.

Това специално изгаряне на монети струва около 48 милиона долара, в зависимост от текущата пазарна стойност на TRX.

Tron също така издава нови подробности за механиката на стартирането на mainnet и казва, че ще включва четири фази: подготовка, фаза на пазители, фаза на генезис и конституционна фаза.

Най-малко 37 крипто борси и портфейли вече са на борда със символен суап на токени и стартиране на mainnet, когато TRX ще напусне мрежата Ethereum и вече няма да бъде базиран на Ethereum ERC20.

Тези борси автоматично ще гарантират, че TRX токените ще бъдат прехвърлени в новия блокчейн.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Топ 5 алткойна с висок потенциал за 2022 г.

В ново интервю с Джесика Уокър от CoinMarketCap, Пал казва, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) действат като “базови инвестиции”, всяка по своя собствена причина.“Разглеждам го от гледна точка на мрежов...
ЯНУ. 16, 2022 15:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с почти 400% след листинг на Coinbase

PolySwarm (NCT) е проект за откриване на заплахи и зловреден софтуер, който беше изброен от Coinbase Pro в сряда, заедно с алткойните Inverse Finance (INV), Liquity (LQTY), Propy (PRO).След това всичк...
ЯНУ. 16, 2022 00:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Два протокола от първи слой се насочват към нови върхове

Крипто анализаторът, известен под псевдонима Smart Contracter, каза на своите 201,800 последователи в Twitter, че собствените токени на блокчейн платформите Harmony (ONE) и Fantom (FTM) се стремят да ...
ЯНУ. 16, 2022 12:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tether замразиха $150 милиона USDT и ограничиха 3 адреса

Според блокчейн данни, Tether замрази USDT на стойност над $150 милиона на 13-ти януари. Това не е първият път, в който Tether замразява средства по този начин, като това често създава притеснения сре...
ЯНУ. 14, 2022 20:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света