НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tron ще унищожат 1 милиард токена, за да отпразнуват отделянето от Етериум

ЮНИ. 22, 2018 09:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tron ще унищожат 1 милиард токена, за да отпразнуват отделянето от Етериум

Фондация Tron обявиха нови подробности за излизането на главната мрежа и за избирането на производители на блокчейн, включително изстрелването на токени на 25-ти юни, за да отпразнува този повод.


За да отпразнуваме този вълнуващ момент, фондацията TRON ще изгори едновременно 1 000 000 000 TRX, което според днешната пазарна цена струва 50 млн. Долара.

Това може да задава рекорда за най-много пари, унищожени в човешката история, за празнуване на исторически момент.

Сумата на TRX в началото на старта на mainnet ще бъде намалена на 99,000,000,000 TRX, а останалите 33,251,807,524 TRX, притежавани от фондацията TRON , ще останат заключени до 1-ви януари 2020 г.

Платформите изгарят токени, за да намалят броя на токените в обращение.

Унищожаването на токени често се използва, за да се насърчат поддръжниците да държат монетите си в дългосрочен план, защото по-малко предлагане на токени може да означава увеличаване на стойността. Те също се използват редовно след продажбата на ICO, за да се премахнат непродадените токени.

Това специално изгаряне на монети струва около 48 милиона долара, в зависимост от текущата пазарна стойност на TRX.

Tron също така издава нови подробности за механиката на стартирането на mainnet и казва, че ще включва четири фази: подготовка, фаза на пазители, фаза на генезис и конституционна фаза.

Най-малко 37 крипто борси и портфейли вече са на борда със символен суап на токени и стартиране на mainnet, когато TRX ще напусне мрежата Ethereum и вече няма да бъде базиран на Ethereum ERC20.

Тези борси автоматично ще гарантират, че TRX токените ще бъдат прехвърлени в новия блокчейн.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света