НАЧАЛО Други

TRON придобиват децентрализираната социална медия Steemit

ФЕВ. 17, 2020 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 TRON придобиват децентрализираната социална медия Steemit

Steemit Inc. децентрализирана платформа за социална медия и блог публикации, базирана на блокчейн, обяви на 14 февруари 2020 г., че ще си партнира с фондация TRON.

Двете компании ще започнат да работят заедно веднага, за да обединят Steem it и децентрализираните приложения (dApps), които са базирани на блокчейна на TRON .

Какво включва партньорството между Steemit и TRON


Според официално съобщение за пресата, двете компании ще хармонизират услугите и продуктите за техните потребители. От една страна, Фондация TRON привлича повече от 20 милиона потребители за достъп до услуги и продукти, предлагани от Steemit.

От друга страна, Steemit привлича над един милион потребители в общността. Макар и огромна разлика, двете дружества предлагат различни услуги на своите потребители, като по този начин партньорството ще бъде много стратегическо за разрастване на съюза в съответните компании.

Steemit, който е уебсайт, базиран на социална медия, награждава своите потребители с криптовалутата STEEM за публикуване на съдържание. Компанията предлага услуги, подобни на Reddit, само че те са изградени на блокчейна Steem.Популярните услуги на Steemit включват алтернативата на Youtube - D Tube, децентрализираното приложение за фитнес Actifit и също подобния на Instagram APPICS. Компанията работи по различни проекти от основаването си през 2016 г. и повечето от продуктите й работят на Steem.

От друга страна, TRON е една от най-големите децентрализирани екосистеми, която има за цел да осигури бърза мрежа, висока стабилност и също така обещаваща мащабируемост.

Партньорството ще доразвие програмата на TRON в колаборация с най-добрите фирми, за да осигури динамична екосистема на своите клиенти. TRON в миналото си партнира с огромни компании като Samsung, Opera, а също и DLive като начин за диверсификация на пазара и услугите си.

И двете организации сега търсят своя напредък в сферата на децентрализираните технологии. Едно от първите неща, над които работи екипът от разработчици, е преместването на стария токен Steem към мрежата на TRON. Екипът ще работи и върху раздаването TRX на потребители, използвайки 'новия' (базиран на TRON) токен Steem.Според Джъстин Сън на Tron, партньорството подкрепя TRON като лидер на блокчейн в DLT пространството, където командва над 800 dApps в цялата си екосистема.

Главният изпълнителен директор на BitTorrent и съосновател на TRON също заяви, че е много развълнуван от сътрудничеството. Той продължи, казвайки, че ще работят заедно за въвеждането на нова ера на децентрализираните социални мрежи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ливанската лира се срина - сега струва едно сатоши

„Ливанската лира сега струва едно сатоши“, публикува в Twitter Сайфед Амус, който написа 'The Bitcoin Standard'. Авторът и академик, който израства в Ливан, визира най-малката деноминация на Биткойн....
ЮЛИ. 2, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Близо 1,9 милиона души в Обединеното кралство притежават Биткойн

Проучването показва, че 1,9 милиона души в Обединеното кралство, или около 3,86% от възрастното население, притежават Биткойн (BTC) и други криптовалути. Броят на жителите на Обединеното кралство, ...
ЮЛИ. 2, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джеф Безос вече може да купи абсолютно всичкия Биткойн в циркулация

Нетната му стойност сега се оценява на $171,6 милиарда, което означава, че той теоретично може да закупи всички биткойни в обращение (18,420,625 BTC).Пазарната капитализация на най-голямата криптовал...
ЮЛИ. 2, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance се готвят да купят мажоритарен дял в крипто стартъпа Swipe

Ходът поставя основата за криптовалутата да пусне своя собствена дебитна карта.Binance може да обяви сделката в рамките на седмицата, според The Block.Крипто борсата обяви през април, че работи върху ...
ЮЛИ. 1, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света