НАЧАЛО Други

TRON придобиват децентрализираната социална медия Steemit

ФЕВ. 17, 2020 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 TRON придобиват децентрализираната социална медия Steemit

Steemit Inc. децентрализирана платформа за социална медия и блог публикации, базирана на блокчейн, обяви на 14 февруари 2020 г., че ще си партнира с фондация TRON.

Двете компании ще започнат да работят заедно веднага, за да обединят Steem it и децентрализираните приложения (dApps), които са базирани на блокчейна на TRON .

Какво включва партньорството между Steemit и TRON


Според официално съобщение за пресата, двете компании ще хармонизират услугите и продуктите за техните потребители. От една страна, Фондация TRON привлича повече от 20 милиона потребители за достъп до услуги и продукти, предлагани от Steemit.

От друга страна, Steemit привлича над един милион потребители в общността. Макар и огромна разлика, двете дружества предлагат различни услуги на своите потребители, като по този начин партньорството ще бъде много стратегическо за разрастване на съюза в съответните компании.

Steemit, който е уебсайт, базиран на социална медия, награждава своите потребители с криптовалутата STEEM за публикуване на съдържание. Компанията предлага услуги, подобни на Reddit, само че те са изградени на блокчейна Steem.Популярните услуги на Steemit включват алтернативата на Youtube - D Tube, децентрализираното приложение за фитнес Actifit и също подобния на Instagram APPICS. Компанията работи по различни проекти от основаването си през 2016 г. и повечето от продуктите й работят на Steem.

От друга страна, TRON е една от най-големите децентрализирани екосистеми, която има за цел да осигури бърза мрежа, висока стабилност и също така обещаваща мащабируемост.

Партньорството ще доразвие програмата на TRON в колаборация с най-добрите фирми, за да осигури динамична екосистема на своите клиенти. TRON в миналото си партнира с огромни компании като Samsung, Opera, а също и DLive като начин за диверсификация на пазара и услугите си.

И двете организации сега търсят своя напредък в сферата на децентрализираните технологии. Едно от първите неща, над които работи екипът от разработчици, е преместването на стария токен Steem към мрежата на TRON. Екипът ще работи и върху раздаването TRX на потребители, използвайки 'новия' (базиран на TRON) токен Steem.Според Джъстин Сън на Tron, партньорството подкрепя TRON като лидер на блокчейн в DLT пространството, където командва над 800 dApps в цялата си екосистема.

Главният изпълнителен директор на BitTorrent и съосновател на TRON също заяви, че е много развълнуван от сътрудничеството. Той продължи, казвайки, че ще работят заедно за въвеждането на нова ера на децентрализираните социални мрежи.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Civic предлагат на потребителите си застраховка на криптовалути за $1 милион

Civic, водещ доставчик на децентрализирани идентичности в крипто пространството, стана първата компания, предлагаща портфейл без попечителство със значително покритие на активите. Според политиката, C...
АПР. 1, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance ще придобие CoinMarketCap

Binance е във финални дискусии за придобиването на CoinMarketCap (CMC). Борсата е готова да даде $ 400 милиона за сделката, твърдят източниците на ‘The Block’. Очаква се, че сделката ще бъде...
МАР. 31, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Opera интегрира .crypto домейни

Колаборацията включва интегрирането на ‘.crypto’ окончания за домейни според съобщение, споделено с Cointelegraph на 26-ти март. Това ще позволи на потребителите да сърфират в децентрализирани уеб сай...
МАР. 30, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света