НАЧАЛО Блокчейн

TRON посвещава блокчейн събитието си на Коби Брайънт

ЯНУ. 27, 2020 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 TRON посвещава блокчейн събитието си на Коби Брайънт

Фондацията TRON ще посвети предстоящата среща на върха ‘niTROn’ на легендарния играч от НБА - Коби Брайънт, който заедно с 13-годишната си дъщеря Джана загина при катастрофа с хеликоптер в неделя сутринта.

Основателят и изпълнителният директор на TRON - Джъстин Сън, който преди това е участвал в панелна дискусия с петкратния победител в шампионата в НБА, също отрази трагедията.


Смъртта на американския професионален баскетболист Коби Брайънт афектира много хора по целия свят. Брайънт пътуваше с 13-годишната си дъщеря с хеликоптер над Лос Анджелис, който се разби в неделя сутринта.


Фондацията TRON изказа своите съболезнования и заяви, че предстоящата среща на върха на niTROn, която ще се проведе от 29-ти февруари до 1-ви март, ще бъде посветена на Брайънт.


Срещата на върха niTROn е ежегодно събиране на разработчици, инвеститори, експерти и всякакви вътрешни за индустрията лица, където те обсъждат развитието и бъдещето на блокчейн индустрията. 


За изненада на мнозина през 2018 г. бе обявено, че Брайънт ще се появи на срещата на върха през 2019 г.


Основателят и изпълнителен директор на TRON - Джъстин Сън - също изрази своята мъка, като заяви, че “срещата с [Коби] беше една от най-големите привилегии на моя живот, завинаги ще си спомням как [Коби и аз] бяхме на сцената, обсъждайки бъдещето на блокчейн.


На миналогодишната среща на върха niTROn, Брайънт и Сън се появиха на сцената и говориха на различни теми, включително за бъдещето на блокчейн технологията.


Мнозина в пространството на криптовалутите разглеждат публикациите на Сън и фондацията TRON като безсрамни опити за използване на трагедията за маркетингови цели.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Превръща ли се Етериум в пазар за такси oт транзакции?

Средната такса за транзакция на Етериум се е увеличила с над 160%. Миньорите се радват на по-високи приходи за сметка на потребителите, но това може да се промени в близко бъдеще.Транзакциите на Ет...
МАЙ. 20, 2020 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Американски производител на плодове започва да използва блокчейна на IBM

Информационен бюлетин за плодове и зеленчуци Packer съобщи на 17-ти май, че California Giant ще използва блокчейн за споделяне на данни между всички точки на веригата на доставки. Фирмата използва инт...
МАЙ. 19, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн пречи на монополите, а не ги създава - Виталик Бутерин

Заедно с Тибо Шрепел, антитръст академик, Бутерин твърди в нов доклад, че блокчейн и антитръст агенциите 'имат обща цел’ - да спрат явната централизация на икономическа власт. Със заглавие ‘Антит...
МАЙ. 19, 2020 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Германска банка си партнира със сингапурски финтех консорциум за блокчейн

Въпреки че в предприятията все още не са подробно описани конкретни проекти, върху които ще работят заедно, в съобщение за печата се съобщава, че партньорството ще включва проучване на блокчейн прилож...
МАЙ. 17, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света