НАЧАЛО Блокчейн

TRON посвещава блокчейн събитието си на Коби Брайънт

ЯНУ. 27, 2020 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 TRON посвещава блокчейн събитието си на Коби Брайънт

Фондацията TRON ще посвети предстоящата среща на върха ‘niTROn’ на легендарния играч от НБА - Коби Брайънт, който заедно с 13-годишната си дъщеря Джана загина при катастрофа с хеликоптер в неделя сутринта.

Основателят и изпълнителният директор на TRON - Джъстин Сън, който преди това е участвал в панелна дискусия с петкратния победител в шампионата в НБА, също отрази трагедията.


Смъртта на американския професионален баскетболист Коби Брайънт афектира много хора по целия свят. Брайънт пътуваше с 13-годишната си дъщеря с хеликоптер над Лос Анджелис, който се разби в неделя сутринта.


Фондацията TRON изказа своите съболезнования и заяви, че предстоящата среща на върха на niTROn, която ще се проведе от 29-ти февруари до 1-ви март, ще бъде посветена на Брайънт.


Срещата на върха niTROn е ежегодно събиране на разработчици, инвеститори, експерти и всякакви вътрешни за индустрията лица, където те обсъждат развитието и бъдещето на блокчейн индустрията. 


За изненада на мнозина през 2018 г. бе обявено, че Брайънт ще се появи на срещата на върха през 2019 г.


Основателят и изпълнителен директор на TRON - Джъстин Сън - също изрази своята мъка, като заяви, че “срещата с [Коби] беше една от най-големите привилегии на моя живот, завинаги ще си спомням как [Коби и аз] бяхме на сцената, обсъждайки бъдещето на блокчейн.


На миналогодишната среща на върха niTROn, Брайънт и Сън се появиха на сцената и говориха на различни теми, включително за бъдещето на блокчейн технологията.


Мнозина в пространството на криптовалутите разглеждат публикациите на Сън и фондацията TRON като безсрамни опити за използване на трагедията за маркетингови цели.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Polkadot разкри фонд за развитие в размер на $777 милиона

Ууд написа в Twitter на 17-ти октомври, че хазната на Polkadot е отпуснала повече от 18.9 милиона DOT (на стойност приблизително $777 милиона към момента на писане) към фонд за развитие, който ще бъде...
ОКТ. 20, 2021 11:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Aave и Avalanche бележат значително постижение

Екосистемата на Avalanche се разширява, тъй като мрежата става свидетел на голям приток на внимание и ликвидност, всички подсилени от сериозни стимули.Приток на ликвидност“Aave стартира на Avalanche -...
ОКТ. 6, 2021 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум уреди над $6 трилиона за 12 месеца

Изглежда, че Етериум достига нови постижения през седмицата, тъй като данните от Messari показват, че през последните 12 месеца са записани транзакции в размер на зашеметяващите $6.2 трилиона. В сравн...
ОКТ. 5, 2021 17:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света