НАЧАЛО Други

Tron Foundation гори 4.9 милиарда ERC20 токени

СЕП. 16, 2018 20:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tron Foundation гори 4.9 милиарда ERC20 токени

Тъй като Tron mainnet работи гладко по целия свят, фондация Tron изгори още един набор от символи, за да улесни прехода от Етериум блокчейна.


В четвъртък, 13-ти септември, фондацията изгори 4,917,487,036.059613 TRX.


Това бяха старите ERC20 токени, използвани от блокчейна, преди да се премести в главната мрежа. Изгарянето е от съществено значение, за да се избегне объркването и да се помогне на всички Tronics да се придвижат плавно към главната мрежа и да използват уникалните активи на Tron блокчейн.

Това е петият път, в който Tron изгаря старите си ERC20 токени. Главната мрежа на Tron стартира на 25-ти юни тази година с нови TRX токени, които могат да се използват в главанта мрежа. Фондацията продължила да изгаря старите токени. Общо 4 917 487 036.059613 ERC20 TRX жетони се изгарят по време на процеса. Компанията също така направи тази информация публично достояние.

В блог публикация Tron пише:

В момента TRON mainnet работи гладко, има 1058 възела по целия свят, височина на блока: 2309162 (към 18:45, 13 септември, SGT), миграцията е все още в процес, TRON ще държи tronics информирани, благодаря ви за вашата подкрепа. 

Цените на Tron претърпяха тласък след изгарянето на монетата, като един токен бе продаден за $ 0.020384, регистрирайки ръст от 8.73%. Ценовата печалба е помогнала на пазарната капитализация на компанията да достигне до 1,3 млрд. долара. Понастоящем тя е 13-ата най-голяма цифрова валута в света, по данни на CoinMarketCap.


Фондацията намира нови начини да популяризира токените си и да създаде интелигентна икономика, която се движи по TRX токените.


Внедряването на uTorrent клиенти в мрежата му се е изплатило, тъй като милиони потребители са добавени към главната мрежа. Придобиването от Трон и неговият основател Джъстин Сън се смята за повратен момент.

Наскоро Tron също така си партнира с крипто магазин, наречен "Crypto & Proud", където продава стандартни облекла и аксесоари за крипто ентусиасти. Оригиналната крипто колекция на Tron ще бъде на разположение скоро. Основна колекция Tron, включително тениски и калъфи за телефони, вече е налице в магазина, а фондацията скоро ще си сътрудничи, за да изведе уникални стоки в магазина.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света