НАЧАЛО Други

Tron Foundation гори 4.9 милиарда ERC20 токени

СЕП. 16, 2018 20:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tron Foundation гори 4.9 милиарда ERC20 токени

Тъй като Tron mainnet работи гладко по целия свят, фондация Tron изгори още един набор от символи, за да улесни прехода от Етериум блокчейна.

 


В четвъртък, 13-ти септември, фондацията изгори 4,917,487,036.059613 TRX.


Това бяха старите ERC20 токени, използвани от блокчейна, преди да се премести в главната мрежа. Изгарянето е от съществено значение, за да се избегне объркването и да се помогне на всички Tronics да се придвижат плавно към главната мрежа и да използват уникалните активи на Tron блокчейн.

Това е петият път, в който Tron изгаря старите си ERC20 токени. Главната мрежа на Tron стартира на 25-ти юни тази година с нови TRX токени, които могат да се използват в главанта мрежа. Фондацията продължила да изгаря старите токени. Общо 4 917 487 036.059613 ERC20 TRX жетони се изгарят по време на процеса. Компанията също така направи тази информация публично достояние.

В блог публикация Tron пише:

В момента TRON mainnet работи гладко, има 1058 възела по целия свят, височина на блока: 2309162 (към 18:45, 13 септември, SGT), миграцията е все още в процес, TRON ще държи tronics информирани, благодаря ви за вашата подкрепа. 

Цените на Tron претърпяха тласък след изгарянето на монетата, като един токен бе продаден за $ 0.020384, регистрирайки ръст от 8.73%. Ценовата печалба е помогнала на пазарната капитализация на компанията да достигне до 1,3 млрд. долара. Понастоящем тя е 13-ата най-голяма цифрова валута в света, по данни на CoinMarketCap.


Фондацията намира нови начини да популяризира токените си и да създаде интелигентна икономика, която се движи по TRX токените.


Внедряването на uTorrent клиенти в мрежата му се е изплатило, тъй като милиони потребители са добавени към главната мрежа. Придобиването от Трон и неговият основател Джъстин Сън се смята за повратен момент.

Наскоро Tron също така си партнира с крипто магазин, наречен "Crypto & Proud", където продава стандартни облекла и аксесоари за крипто ентусиасти. Оригиналната крипто колекция на Tron ще бъде на разположение скоро. Основна колекция Tron, включително тениски и калъфи за телефони, вече е налице в магазина, а фондацията скоро ще си сътрудничи, за да изведе уникални стоки в магазина.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света