НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Три неща, които всеки трябва да знае при инвестиране в Биткойн

ФЕВ. 17, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Три неща, които всеки трябва да знае при инвестиране в Биткойн

Биткойн блогърът, Силвейн Саурел, публикува материал за основните качества, за да бъдете „истински биткойнър“.

Макар и проницателни, има и други фактори, които трябва да се имат предвид при избора да инвестирате и да държите водещата криптовалута.

Разбиране на технологията


Децентрализираната архитектура на блокчейн технологията е революционна, но също и сложна. Тя носи със себе си значителни рискове за онези, които не разбират напълно нейната функция. На пръв поглед прости задачи като настройка на портфейли и изпращане на транзакции могат да доведат до катастрофа, ако не се изпълнят правилно.

Преди да закупите Биткойн, трябва да инвестирате време в изучаване на блокчейн технологията. Нейната история, функционалност и недостатъци трябва да бъдат подробно проучени. Изследванията също трябва да се извършват на конкурентни платформи. Новаците в пространството трябва да положат усилия да научат за основните борси, портфейли и процедурите за сигурно съхранение. Те също така трябва да научат значенията, които се крият зад общи термини като „доказателство за работа“ и „блок време“.

На практика всички неочаквани загуби на криптовалута се дължат на грешки на потребителя, причинени от липса на технически познания, които могат много лесно да бъдат избегнати. Те често включват изгубени ключове или използване на борси за съхранение на средства. По този начин избягването на загуба изисква разбиране на основната работа на блокчейн платформите.

Скептицизъм и бдителност


Предвид революционния характер на технологията на разпределената счетоводна книга (леджър), малка доза скептицизъм е задължителна. Невероятните претенции за лесни печалби са най-вероятно измами. Също така, борсите и портфейлите трябва да бъдат внимателно прегледани от надеждни източници преди употреба.

Това отношение също трябва да бъде съчетано с консервативен и разумен инвестиционен подход. Най-успешните крипто инвеститори през последните десет години са тези, които избягват изключително рисковите платформи или услуги.

По-скоро те просто са добавяли редовно към крипто портфолиото си и са държали ключовете си сигурно в собствените си портфейли. Заслужава да се отбележи, че използването на такъв прост подход би било изключително изгодно за почти всеки период от последните десет години.

Актуализирани знания за най-новите събития в света на Биткойн


Блокчейн пространството бързо се развива технически, юридически и социално. Всички притежатели трябва рутинно да следят новини и разработки без изключение. Платформите се променят, портфейлите се актуализират и борсите идват и си отиват. Следователно поддържането на нивото на информираност в тази среда е изключително важно за запазването на средствата.

Следването на правните и регулаторни разработки е особено важно, тъй като сега правителствата разглеждат много по-отблизо активите, които са базирани на блокчейн. Някои от тях изискват криптовалутите да бъдат отчитани на данъчни формуляри. Други се стремят да подтиснат приемането на блокчейн. Тези проблеми са изключително важни за всеки, който има инвестиция в Биткойн.

Нещо, което е много важно да се запомни при работа с Биткойн е, че разумният, традиционен подход е най-доброто средство за запазване на вашите пари. Никога не трябва да се правят инвестиции без внимателно проучване, а сигурността на портфолиото зависи основно от бдителността.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Ивайло ФЕВ. 18, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933 ico ФЕВ. 18, 2020 https://freebitco.in/?r=36891943
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Спад в Биткойн транзакциите и разплащанията с Visa

Тъй като мнозина по света сами решават да влязат под карантина, за да предотвратят по един или друг начин разпространението на COVID-19, може да се предположи, че ще има увеличение на онлайн покупките...
АПР. 2, 2020 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо халвингът на Биткойн ще промени всичко?

Един анализатор демонстрира значението на този ход, като го сравнява с други ограничени стоки. Биткойн се сравнява с благородните металиАнализаторът PlanB публикува уникална графика в Twitter, която...
АПР. 1, 2020 19:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от Биткойн в Q2?

В пет от последните шест години, най-голямата криптовалута отчита сериозни печалби между април и юли.  След вълнуващ старт на годината, коронавирусът вся хаос в пазарите. Почти всички класов...
АПР. 1, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света