НАЧАЛО Прессъобщения

Три от най-добрите криптовалути за всеки инвеститор според анализаторите – Ethereum, ImmutableX и KangaMoon

13.02.2024 10:24 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три от най-добрите криптовалути за всеки инвеститор според анализаторите – Ethereum, ImmutableX и KangaMoon

Бичият пазар на криптовалути е в ход, а едни от най-добрите алткойни, които да наблюдавате за значителни печалби и увеличени приходи през 2024 г., според анализаторите са Ethereum, ImmutableX и KangaMoon.

Цените на Ethereum, Immutable и KangaMoon се повишиха през последната седмица и тази тенденция може да продължи и през следващите месеци.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на Ethereum (ETH) надхвърля $2,500

Ethereum (ETH), вторият по големина токен по пазарна капитализация, в момента се търгува над границата от $2,500. Според CoinMarketCap цената на алткойна се е покачила с 14 за седмицата%, като се е движила от дъното от $2,286,91 до от $2,650 към момента на писане на статията.

Настроенията около Ethereum в момента са мечи, тъй като през последните 30 дни активът е регистрирал 16 (53%) зелени дни с 4.61% волатилност на цената. Също така, неотдавнашният ръст на цената му го изтласка над 50-дневната SMA ($2,344.37) и 200-дневната SMA ($2,001.28).

Понастоящем стойността на RSI на Ethereum се повишава и е превишила 60, което показва, че биковете контролират пазара. С този бичи импулс биковете на Ethereum биха могли да се изкачат към ценовото равнище от $2,700.

Потенциалът за създаване на спот ETF за Ethereum в бъдеще също придава повече привлекателност на Ethereum. В резултат на това анализаторите прогнозират потенциален скок на цената до $4,500 през следващите месеци.

Immutable (IMX) достигна 2-годишен връх

Цената на Immutable (IMX) се повишаваше стабилно от ралито на Uptober през 2023 г. насам. Цената на алткойна яхна ралито и достигна връх от $2.60 през декември, преди да попадне в ръцете на мечките през 2024 г.

Последните данни обаче показват, че биковете са поели контрола над пазара. Според CoinMarketCap цената на алткойна Immutable се е покачила от месечното дъно от $1.71 до $2.93 към момента на писане на статията.

Това представлява увеличение с над 37% през последния месец. Също така, Immutable е бича на седмичните и годишните времеви рамки, с увеличения от 29% и 195%.

Интересно е, че този ценови скок тласна Immutable към 25-те най-големи монети по пазарна капитализация. Immutable може да се изкачи до нивото от $4 и дори $5.

KangaMoon (KANG) до 100х през 2024 г.

KangaMoon (KANG) е проект, който има за цел да интегрира Social-Fi елементи с рамка за игри от типа “play-to-earn” (P2E) на DeFi пазара. В тази екосистема участниците могат да създават уникални герои и да участват в конкурентни битки, за да печелят награди.
KANG, местната меме монета на платформата, има реална функционалност в рамките на екосистемата KangaMoon. Тя улеснява участието на потребителите в дейностите на екосистемата, като например залагането на битки или отключването на специални предизвикателства.

Тези, които се изправят пред такива предизвикателства, биват възнаграждавани с допълнителни монети и ценни активи в играта. Освен това тези награди имат стойност в реалния свят, тъй като могат да се разменят или продават на предстоящия пазар на KangaMoon.

Тази функция позволява на геймърите да се възползват от финансовите ползи на платформата, като определя KANG като една от най-добрите меме на DeFi пазара. Цената на токена KANG в момента е $0.005 по време на първата фаза на предварителната му продажба. Тази ценова точка е златна възможност за ранните инвеститори да се присъединят към нея, преди тя да се увеличи.

Освен това, след като KANG бъде листнат на борсите през второто тримесечие на 2024 г., анализаторите прогнозират 100х увеличение на стойността.

В обобщение

Според инвеститорите три от най-добрите алткойни, в които да инвестирате, може да са Ethereum, Immutable и KangaMoon. За тези, които търсят нови монети за покупка, KangaMoon в момента е в етап на предварителна продажба и се продава само за $0.005.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.