НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Три криптовалути които да разгледате в този турбулентен период на пазара

НОЕ. 30, 2018 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Три криптовалути които да разгледате в този турбулентен период на пазара

Днес Биткойн се търгува малко над $4000, Етериум се продава около $115, а Litecoin - в диапазона $30-35.

 Очевидно е, че тези монети са намалели драстично и са паднали значително под върховете, които достигнаха в края на 2017 г. Сега е моментът, в който трябва да се решава - дали ще се инвестира в крипто с вярата, че предстои нов бум на пазара или трябва да се забрави крипто и да се присъединим към критиците.

Необходимо е обаче да знаете, че този период остава най-доброто време, за да се сдобиете с някои от криптовалутите, които нямахте шанс да купите, когато цените им летяха. В тази статия се представят три криптовалути, които са паднали достатъчно, за да дадат на инвеститорите още един шанс.


DASH


Как Dash успя да скочи до рекордната цена от $1541 все още е изненадващо. Криптовалутата не даде шанс на инвеститорите да разберат потенциала ѝ. Между септември 2014 г. и юли 2016 г. Dash се търгуваше между $2 и $11. Никой обаче не очакваше Dash да повиши стойността си с 1000%.

Резултат с изображение за dash crypto

Това увеличение на цените беше изненадващо за много инвеститори. Заслужава да се отбележи, че Dash има малко налично предлагане (87 милиона), поради което е много отзивчив към промяната на цените. В момента се търгува около $100. Dash е отлична покупка за всеки инвеститор, който все още вярва, че криптовалутите ще направят огромно завръщане.


Bitcoin Gold


Bitcoin gold е друг актив, който трябва да имате в портфолиото си. Тази криптовалута има налично количество от 17 милиона и регистрира $479 на 23-ти октомври 2017 г. като най-високата си стойност за всички времена.

Днес Bitcoin Gold се търгува на $19. Очевидно е, че това е най-подходящият момент да купите повече, а броят на този актив с този процент може да увеличи шанса ви да ударите джакпота в бума на пазара.


Ethereum Classic


Резултат с изображение за ethereum classic

Ethereum Classic се търгуваше на $45 на 14-ти януари 2018 г., но в момента се търгува на $4.9. Криптовалутата има налично количество от 106 милиона. На този пазарен оттенък, всички най-големи криптовалути регистрираха спад в кривата на цените. Ethereum Classic е казано, че предлага по-добри характеристики от Ethereum и може да го задмине в цената рано или късно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света