НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Три драматични истории на инвеститори загубили своя Биткойн

ФЕВ. 24, 2019 20:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Три драматични истории на инвеститори загубили своя Биткойн

През 2018 г. се забелязaха много случаи, в които хората губят огромни суми в Биткойн, поради някои трагични инциденти.

Нека да разгледаме трите най-драматични истории на хора, които загубиха цяло състояние в крипто миналата година.


Биткойн инвеститорът Дерек Роуз, загуби почти $10 милиона в Биткойн. Неговата история започва, когато той решава да инвестира всичките си спестявания в криптовалути. Първоначалните му действия са били много умни, когато той прави много изследвания и разумно решава да изчака в дългосрочен план.

Затова той купи много Биткойн за $ 500,000 от Bitfinex (цената на Биткойн е $ 8,000 по това време). Удивително е, че за първи път се отплати масово, като вижда, че цената на BTC, в рамките на няколко дни, се повиши до над $ 15,000.

С това вълнение, той купува още Биткойн, и до края на декември 2017-та той имаше около $7 милиона в сметката си, като за всяко увеличение на стойността на BTC с $1000, той правеше около половин милион. По едно време, неговата сметка достига $ 100 милиона.


Сега, ето как се случи нещастната загуба.


Роуз закупува първите Биткойн през 2013-та, когато цената беше под $100 долара и като такава, той купи много. Но когато той се премести от Ню Йорк в Нова Зеландия скоро след това, той влезе в дългове и така, за да плати тези дългове, той трябваше да продаде много от неговите биткойни, което означава, че той загуби почти всички.

През май 2018 г., когато Биткойн удари около $2000, той решава да поправи грешката, която прави, като не държи токените си, тъй като Биткойн минава $ 18,000 в началото на 2018-та. Така той инвестира всичките си пари от американския си пенсионен профил в най-голямата криптовалута. За съжаление, BTC продължава с мечия пазар от 2018 досега.

На второ място, през 2012 г., Джон, американски колежанин, купува около 10 Биткойн и получава частен ключ за токените, поставени на USB устройство. В началото на 2018-та, докато е нон-стоп в движение и постоянно се мести от едно място на друго, той случайно оставя една от своите торби, в която се намираше USB-то. Джон я търси, но не можа да я намери, затова загуби около $100 000 в Биткойн.

И накрая, през 2009 г., копач, наречен Алекс, изкопава около 1000 Биткойн и поставя частните ключове на USB устройство. Няколко месеца по-късно, някои технически грешки го накараха да форматира компютъра си и знаейки, че има backup на цялата си информация, той решава. че няма от какво да се страхува.


Когато Биткойн удари над $18 000 в началото на 2018 г., той решава бързо да потърси USB устройството, за да извлече частните ключове. За съжаление, хардуера е повреден и става неизползваем. Това е третия за тази статия, пропилян шанс на човек, който можеше да бъде крипто милионер.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести почти $1 милиард в BTC

Whale Alert за първи път съобщи за транзакция между два неизвестни портфейла във вторник сутринта. Отделен неизвестен портфейл също получи по-малко от 0.002 BTC от изпращащия портфейл.🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 ...
ДЕК. 1, 2021 12:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания за трилиони стартира европейски спот Биткойн ETP

Invesco, американски инвестиционен посредник с управлявани активи от $1.3 трилиона, си партнира с доставчика на крипто индекси CoinShares, за да пусне първия си европейски борсово търгуван продукт (ET...
ДЕК. 1, 2021 10:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на...
ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света