НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Питър Бранд отправи предупреждение за Етериум, тъй като водещата платформа за смарт договори се бори да остане над $3,000.

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.


“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежавате ETH, ще трябва да [го имате предвид].

Този възможен H и S [глава и рамене] съществува. Независимо дали е завършен, неуспешен или се промени, той съществува. НЕ съм хейтър.”Формирането на модел “глава и рамене” се разглежда от много трейдъри като сигнал, че възходящият тренд на даден актив може да се обърне и на хоризонта може да е меча тенденция.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Найджъл Грийн споделя прогнозата си за Cardano (ADA)

Според Бранд, низходящ пробив може да тласне надолу цената на Етериум значително.


“НЕ предсказвам края на света. Дори ако H и S работят (голямо АКО), целта е $2,276.”Колегата анализатор и търговец Smart Contracter, който успешно прогнозира спада на Етериум, вярва, че отдръпването е приключило и че ETH е готов да се покачи до нов исторически връх около $5,200.


“Добре, сега затварям тази тема. [Аз] не стигнах толкова ниско, колкото исках, но се наклоних повече към това, че ABC се прави и дъното е достигнато.”Търговецът използва Elliott Wave теорията, подход за технически анализ, който предсказва ценовото действие, като следва психологията на тълпата, която се проявява във вълни.


Според тази теория, ABC вълната е коригиращо движение в бичи цикъл, както се вижда по-горе. След като тя приключи, активът обикновено възобновява възходящия си тренд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-големите печалби в бичия пазар тепърва предстоят

В нов епизод на Crypto Banter макрогуруто казва, че пазарите на цифрови активи са готови да се придвижат нагоре след брутален коригиращ период през последните няколко месеца.“Ние сме [на ръба] на най-...
ОКТ. 20, 2021 12:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

В ново съобщение Coinbase разкри, че ще поддържа търговия за ARPA Chain (ARPA), Bounce (AUCTION) и Perpetual Protocol (PERP) в 9 часа сутринта по тихоокеанско стандартно време във вторник. И трите кри...
ОКТ. 20, 2021 09:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света