НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Трейдър очаква безпрепятствен възход за Биткойн - ето защо

ОКТ. 27, 2021 00:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Трейдър очаква безпрепятствен възход за Биткойн - ето защо

Крипто търговецът Тоун Вейс каза, че едно ключово ценово ниво ще действа като линия на пробив за следващия скок на цената на Биткойн.

В нова стратегическа сесия Вайс каза, че първоначално е бил с очакванията, че Биткойн ще се отдръпне още повече до около $54,000, но това може да не се случи.


Търговецът каза на своите 115,000 абонати в YouTube, че харесва факта, че 128-дневната пълзяща средна на Биткойн е близо до преминаването над нейната 200-дневна пълзяща средна, което може да предполага печалби в средносрочен до дългосрочен план.


Не Пропускай: Solana (SOL) продължава своя възход, достигайки нови върхове

Вайс каза, че още едно зелено дневно затваряне ще постави BTC много близо до $64,000, което той нарича “линията на пробив” за кралската криптовалута. 


Той смята, че съпротивата около $66,000 не е достатъчно силна, за да задържи ново покачване.


“Това ще ни доближи много до тази линия и аз използвам тази линия като пробивна линия... Ако успеем да я надхвърлим, виждам много малка вероятност този връх да се задържи и след като надхвърлим тази линия от $64,000 на устойчива база или край на затваряне или средна 24-часова база, ще очаквам този връх да [бъде пробит бързо] и продължаваме нагоре, нагоре и нагоре и нагоре. Така че дневната графика, макар и неутрална, със сигурност е възходяща.”


Още през септември Вайс точно прогнозира, че флагманската криптовалута ще пробие над най-високите си стойности за всички времена в средата на октомври. Следващата част от прогнозата му вижда как BTC след това си пробива път до шест цифрена стойност в края на декември.


“Точно както преди, в началото на октомври или средата на октомври, очаквам да започнем да предизвикваме предишните рекордни върхове и след това огромен ръст в края на годината.

От средата на октомври до края на декември, очаквам да преминем от тези $65,000 чак до $100,000. Това все още е моята цел.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.“Входящите потоци дой...
ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

В нов епизод на ‘Best Business Show’ Помплиано казва на своите над 330,000 абонати в YouTube, че BTC китовете до голяма степен са останали встрани по време на последната рязка корекция, при която BTC ...
ЯНУ. 24, 2022 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, предрекъл дъното през 2018-та, споделя прогноза за Биткойн

Той вярва, че BTC ще отбележи нови върхове за всички времена тази година, въпреки низходящото си движение през последните два месеца.Псевдонимният крипто анализатор Smart Contracter казва на своите на...
ЯНУ. 24, 2022 01:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света