НАЧАЛО Прессъобщения

Трейдърите на Ethereum (ETH) проучват възможностите на развиващия се крипто пазар Pushd (PUSHD), които е в етап на предварителната продажба

07.03.2024 23:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърите на Ethereum (ETH) проучват възможностите на развиващия се крипто пазар Pushd (PUSHD), които е в етап на предварителната продажба

Крипто пространството тръгна по бича траектория, като пазарната му капитализация надхвърли $2.5 трилиона.

За сравнение, пазарът на криптовалути достигна своя връх от близо $3 трилиона през бичия цикъл през 2020-2021 г.

Ethereum (ETH) също се радва на добро рали, тъй като цената му надхвърли $3,700, съвсем малко под историческия си връх. Въпреки това търговците на Ethereum (ETH) се насочват към Pushd (PUSHD) в търсене на по-добри инвестиционни възможности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека да проучим защо инвеститорите в Ethereum (ETH) гледат към Pushd (PUSHD) като към добра алтернатива.

Ethereum (ETH): Ъпгрейдът Dencum наближава

Ethereum (ETH), вторият по големина блокчейн по пазарна капитализация, е на път да осъществи ъпгрейд наречен Dencun на 13 март.

Dencun има за цел да укрепи инфраструктурата за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори в екосистемата на Ethereum (ETH).

От началото на годината Ethereum (ETH) е в подем. Цената на ETH се повиши от $2,282 на 1 януари до $3,890 към момента на писане на статията. Увеличението му от началото на годината (YTD) с 65% е доказателство за потенциала на Ethereum (ETH).

Анализаторите твърдят, че тъй като Ethereum (ETH) е извървял голям път досега и в своята цена, и в своето развитие, то проектът няма много възможности за растеж. Това принуди някои инвеститори да затворят сделките си с Ethereum (ETH) и да използват част от средствата, за да инвестират в предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

Pushd (PUSHD) е тъмният кон на криптовалутата през 2024 г?

Инвеститорите, които са в играта достатъчно дълго, знаят, че най-големите печалби се постигат от инвестиране в скрити скъпоценни камъни в ранните им етапи. Именно заради това все по-голям брой инвеститори в Ethereum (ETH) намират своя “нов дом” в Pushd (PUSHD).

Pushd (PUSHD) ще бъде предстоящ онлайн пазар, който използва блокчейн технология, за да свързва купувачи и продавачи. Потребителите ще използват пазара предоставен от Pushd (PUSHD), за да наемат, продават, купуват или продават на търг редица продукти и услуги.

Pushd (PUSHD) ще подпомага транзакциите на своята платформа и ще генерира приходи. Тези приходи ще бъдат споделяни с инвеститорите, които купуват Pushd (PUSHD) токени по време на текущата предварителна продажба.

Всеки токен на Pushd (PUSHD) се продава само за $0.11 по време на етап 5 от предварителната продажба. Опитните инвеститори биват насърчавани да участват в тази предварителна продажба, за да не пропуснат шанса да станат част от бъдещето на децентрализираната електронна търговия.

Научете повече за предварителната продажба на PushD (PUSHD), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.