НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Трейдър предрича 1,900% скок за този алткойн

МАЙ. 10, 2021 12:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Трейдър предрича 1,900% скок за този алткойн

Крипто анализаторът и инфлуенсърът Тайлър Суоуп назова крипто актив, който според него ще узурпира Dogecoin (DOGE) и ще се превърне в мемe валутата на бъдещето.

В ново видео Суоуп казва на своите 238,000 абонати в YouTube, че на Dogecoin липсват функциите, които му позволяват да запази своята значимост в бързо развиващата се меме култура.

 

“Приемането за плащане предоставя полезност като валута. Но това, че сте валута, не означава, че ще станете мемe валута на бъдещето. Притежателите на Dogecoin ме изслушват. Умните договори са толкова важни ...
 
И това е тъжно да се види. Дори в подраздела в reddit на разработчика на Dogecoin някой пита за интелигентни договори само преди месец и най-гласуваният пост от разработчик на DOGE е: ’Не, не в същото качество като Етериум. Не е необходимо. Dogecoin е валута. Нямаме нужда от камбани и свирки.’ ”

 

Според Суоуп крипто активът трябва да има повече функционалности, различни от това да бъде валута, за да поддържа меме културата.

 

“Ами според мен, за да направите това, ви трябват интелигентни договори. Имате нужда от оракули. Имате нужда от изкуство. Меметата са комуникация чрез изкуство, картини, поп култура. Ако не можете да хоствате това във вашата верига, вие няма да станете меме валутата на бъдещето. Това ви го гарантирам.”

 

Докато повечето хора разглеждат Dogecoin, крипто анализаторът твърди, че крипто активът с една голяма капачка вече има характеристиките и културата, за да се превърне в меме валута на бъдещето.

 

“Културата на мемовете на LINK според мен е по-организирана, по-силна и по-готова за създаване на мемe валути от тази на DOGE.”

 

Суоуп подчертава, че според него Chainlink, заедно с нова порода незаменими токени (NFT), в крайна сметка ще поеме културата на меметата.

 

“Защо да не плащате на хората чрез мемета, не просто криптовалута, а действително меме, което може да има придадена стойност, произведение на изкуството? Това е възможно само с NFT, по-специално динамични NFT, които Chainlink и нейната oracle мрежа позволяват. Динамичните NFT са основно непрекъснати интелигентни договори, които използват оракули, за да комуникират с външни данни и системи ...
 
Така че представете си това, защото то идва по-рано, отколкото си мислите, и вече започва в някои форми. Oракулите на Chainlink захранват Aaave. aTokens (лихвоносни токени) от Aave и непрекъснато генерират доходност чрез своята система за кредитиране. Има непрекъснато нарастващо обезпечение. Сега [можете] да имате този NFT, който притежава обезпечение.”

 

По отношение на ценовия потенциал, Суоуп казва, че Chainlink може да скочи до 1,000 долара, което представлява покачване от 1,900% от сегашната му стойност от около 50 долара.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света