НАЧАЛО Прессъобщения

Tradecurve (TCRV) реализира успешна предварителна продажба, докато ApeCoin (APE) и Axie Infinity (AXS) се сриват

май 19, 2023 8:06 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tradecurve (TCRV) реализира успешна предварителна продажба, докато ApeCoin (APE) и Axie Infinity (AXS) се сриват

Tradecurve създава хайп в крипто света, тъй като преминава през етап 1 на своята дългоочаквана предварителна продажба, привличайки инвеститорите и по-широката крипто общност.

Ако сте крипто инвеститор, не трябва да пропускате възможността да инвестирате в Tradecurve – нова хибридна борса с реална употреба, която се превърна във фаворит на пазара.

Нейната предварителна продажба отбеляза огромен успех, тъй като се прогнозира 50-кратен ръст, привличайки много инвеститори от целия инвестиционен пейзаж. 

Нещо повече, прогнозите са, че до края на годината проектът ще увеличи стойността си 100 пъти. Инвестиралите в Axie Infinity (AXS) и ApeCoin (APE) също инвестират в $TCRV за по-добри печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


ApeCoin (APE) започва процес на подбор на работни групи

ApeCoin (APE) започна процеса на номиниране за избор на членове за своите работни групи. Процесът започна, след като ApeCoin DAO прие предложение, което имаше за цел да създаде структура на Работни групи в екосистемата на APE. 

Основната цел на работните групи ще бъде да направят екосистемата ApeCoin (APE) по-ангажираща и удобна за потребителите. С тази инициатива ApeCoin (APE) желае да привлече нови потребители към своята екосистема и да насърчи съществуващите да увеличат участието си. 

Движението на цената на ApeCoin (APE) обаче все още не е реагирало положително на новото развитие. Пазарната стойност на ApeCoin (APE) спадна с 26% през последния месец. В резултат на това ApeCoin (APE) в момента се търгува за $3.3.

Axie Infinity (AXS) стартира сезон 4 на Origins

На фона на продължаващите пазарни сътресения, Axie Infinity (AXS) пострада сериозно през последните няколко месеца. Цената на Axie Infinity (AXS) спадна с 21% през последния месец и в момента се колебае на ниво от $6.76. Представянето на Axie Infinity (AXS) е отрицателно по много показатели за растеж. Дейността по разработване на Axie Infinity (AXS) е спаднала с 80% през последните два месеца.

Освен това броят на активните адреси на Axie Infinity (AXS) е спаднал с 32% през последния месец. За да спре този непрекъснат спад и да привлече повече участници, Axie Infinity (AXS) стартира четвъртия сезон на Axie Origins с нови разработки. Axie Infinity (AXS) вече е вградила режима Esports Mode в рамките на основния клиент на Origins.

Tradecurve (TCRV) се изкачва нагоре на графиката на растежа

Tradecurve е иноватор в DeFi областта, изграден върху блокчейна на Етериум. Търговска борса, която позволява на потребителите да търгуват с различни дигитални активи на една платформа, Tradecurve поддържа търговия с криптовалути, CFD-та, акции, Forex, извънборсови деривати и облигации – всичко това от една сметка.

На борсата на Tradecurve търговците не трябва да преминават през процеси по опознаване на клиента (KYC)  и могат да започнат да търгуват само като създадат акаунт, използвайки своите имейл идентификатори. 

Това прави платформата по-ориентирана към неприкосновеността на личните данни и по-достъпна от други борси, като OKX и Coinbase, които изискват от търговците да преминат през KYC процес. Потребителите могат да свържат своите портфейли и да започнат да търгуват, без да зависят от фиатни плащания. Платформата предлага и висок ливъридж от 500:1.

Платформата също така планира да интегрира междуверижна съвместимост, което ще позволи на потребителите да търгуват безпроблемно в множество блокчейни. Това допринесе за нарастващия интерес към Tradecurve като децентрализирана борса от следващо поколение.

Предварителната продажба на $TCRV в момента е във втори етап, след като приключи първия етап за по-малко от седмица, предлагайки на потенциалните инвеститори възможност да придобият токени на преференциална цена. 

Много инвеститори може да се възползват от очаквания растеж на този токен.

Експерти и анализатори от индустрията прогнозират изумителна 80-кратна печалба за TCRV до края на годината, след като токена може да реализира 50-кратна печалба по време на предварителните продажби.

С напредването на проекта от мрежата се очакват още партньорства, листвания и сътрудничества, а това допълнително ще подобри репутацията и привлекателността на Tradecurve за по-широката крипто общност.

За повече информация относно предварителните продажби на Tradecurve вижте линковете по-долу:

Уебсайт: https://www.tradecurve.io/

Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up

Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp

Telegram: https://t.me/tradecurve_official

 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.