НАЧАЛО Алткойни

Този конкурент на Polygon (MATIC) се подготвя за мащабен старт, като за 2023 г. се прогнозират 10x печалби

май 10, 2023 12:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този конкурент на Polygon (MATIC) се подготвя за мащабен старт, като за 2023 г. се прогнозират 10x печалби

Polygon (MATIC) е една от най-популярните криптовалути на пазара напоследък. Със своята мащабируемост и ниски такси за транзакции тя привлече вниманието на много инвеститори.

На пазара обаче се появи нов участник, който е готов да се бори с Polygon. RenQ Finance (RENQ) е нов проект в сектора на децентрализираните финанси (DeFi), който ще стартира скоро и вече се сочи като следващото голямо нещо на крипто пазара.

Какво представлява RenQ Finance?

RenQ Finance е децентрализирана борса (DEX) и мрежа за обмен на активи между веригите, която има за цел да осигури необходимата инфраструктура за DeFi екосистемата. Тя възнамерява да свърже изолираните блокчейни и да създаде междуверижна съвместимост за обмен на активи, като направи DeFi услугите достъпни за всички.

Нейните уникални характеристики включват децентрализирано управление, политика на липса на такси и система за преразпределение, която възнаграждава дългосрочните стейкъри.

Освен това RenQ Finance (RENQ) е DeFi токен, изграден върху блокчейна на Етериум и бързо набира популярност в крипто общността. Докато Polygon (MATIC) е сочен като бъдещето на DeFi, експертите смятат, че RenQ Finance има потенциала да измести този токен и да се превърне в топ играч в крипто пространството.

Уникални характеристики на RenQ Finance

RenQ Finance има няколко уникални характеристики, които го отличават от другите DeFi проекти. На първо място, той има децентрализиран модел на управление, който гарантира, че всички заинтересовани страни имат право на глас в процеса на вземане на решения. Това създава по-демократична и справедлива екосистема в сравнение с други DeFi проекти, които имат централизирани модели на управление.

Второ, RenQ Finance има политика за освобождаване от такси. Това означава, че няма такси за транзакции, което я прави по-достъпна за по-широка аудитория. Проектът има за цел да привлече потребители, които са отблъснати от високите такси за транзакции в други платформи.

И накрая, RenQ Finance има система за преразпределение, която възнаграждава дългосрочните участници. Колкото по-дълго даден потребител държи своите RENQ токени, толкова повече награди получава. Това стимулира потребителите да съхраняват своите токени за по-дълъг период от време, което може да помогне за поддържане на стойността на токена.

RenQ Finance като конкурент на Polygon (MATIC)

Технологията и случаите на използване на RenQ правят проекта силен претендент и му дава възможност да се конкурира с Polygon. Неговата мрежа за обмен на активи между различните блокчейни и фокусът върху децентрализираното управление я правят привлекателна опция за тези, които се интересуват от DeFi услуги.

Политиката на проекта за липса на такси също му дава предимство пред Polygon, който начислява такси за транзакциите.

Освен това силната подкрепа на общността и потенциалът за растеж на RenQ Finance го превръщат в обещаваща инвестиционна възможност. Проектът вече показа забележителен ръст в етапите на предварителна продажба, като събра над $16.9 милиона, а в момента е разпродаден на 88% към момента на писане на статията. Със своите иновативни функции RenQ Finance вероятно ще бъде сериозен конкурент на Polygon и други DeFi проекти на пазара.

Прогноза за цената на RenQ Finance

Въпреки че е трудно да се предвиди точната цена на която и да е криптовалута, RenQ Finance показа впечатляващ потенциал за растеж. Предварителната ѝ продажба вече е осигурила на инвеститорите над 175% ръст на цената през тази година, а с предстоящото ѝ пускане на пазара експертите прогнозират 10-кратен ръст до 2023 г.

Заключение

RenQ Finance е обещаващ DeFi проект, който ще стартира скоро и вече е определян като следващото голямо нещо на крипто пазара. Неговите уникални функции, силна общност подкрепа и потенциал за растеж го правят силен претендент, който ще се конкурира с Polygon и други DeFi проекти на пазара.

Както при всяка инвестиция и тук има рискове, но за тези, които искат да диверсифицират портфейла си и да инвестират в DeFi пространството, RenQ Finance е убедителна опция.

Кликнете тук, за да закупите токени RenQ Finance (RENQ)

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.