НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Този алткойн е един от най-обещаващите проекти за 2021 година (видео)

ФЕВ. 27, 2021 15:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Този алткойн е един от най-обещаващите проекти за 2021 година (видео)

Псевдонимният домакин на Coin Bureau казва, че е с особено бичи възгледи за един алткойн с ниска капитализация.

 

В ново видео анализаторът и търговецът казва на своите 435,000 абонати, че вярва, че Litentry (LIT), протокол за агрегиране на идентичност, има забележителен потенциал за растеж.


"Когато излизам на лов за [скъпоценни алткойни] с малка капитализация, има няколко неща, които търся, фактори, които, когато се съберат, значително ще увеличат шанса изборът да си заслужава парите.

Сега те включват фактори като решаване на належащ проблем, като са едни от първите, които го правят, докато е изграден в по-малко наситена екосистема, която има добре поддържан токен. И един от най-обещаващите проекти, които наскоро установих, че отговаря на тези критерии, е Litentry.
"


LIT, 186-ият класиран крипто актив по пазарна капитализация, се търгува на $8,31 по време на писането, което е ръст от над 20% през последните седем дни, според CoinGecko. Протоколът е изграден върху Substrate и е проектиран да извършва "агрегиране на децентрализирана идентичност (DID), проверка и изчисляване / оценяване на кредита", съгласно Lite Paper на проекта.


Анализаторът на Coin Bureau каза,


Това, което наистина ме привлече към Litentry, беше проблемът, който те решават в децентрализираното финансово (DeFi) пространство. Не бях виждал или чувал за проект, който предлагаше подобни проверки на базата на идентичност в никоя екосистема.

Възможността да се провери уникалната идентичност на адресите на портфейла е липсващият ключ към DeFi, предлагайки много от другите услуги, на които разчита централизираното финансиране.


Той в частност е с бичи възгледи за проекта, защото се изгражда към асоциация с Polkadot.


"Трябва да имате предвид, че това е проект, който ще бъде стартиран като параверига на Polkadot. Трябва само да хвърлите един поглед на вълнението около проектите, базирани на Polkadot, за да разберете колко неизползвано търсене има тук.

Нараства усещането, че DeFi токените, базирани на Polkadot, могат да видят подобно поскъпване на цените като тези, които видяхме в екосистемата на Етериум през 2020 г. Независимо дали вярвате в това или не, няма значение. Докато пазарът вярва в това, ценовият импулс вероятно ще се засили.
"Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Крипто Маниак ФЕВ. 27, 2021 Как да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света