НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Това може да е последният път, в който да можете да си позволите цял Биткойн

ФЕВ. 16, 2019 21:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Това може да е последният път, в който да можете да си позволите цял Биткойн

Биткойн води сериозна борба от 2018 г. и изглежда, че това няма да приключи скоро. Въпреки това, много експерти, инвеститори и анализатори прогнозират, че активът има светло бъдеще.

 


Един от инвеститорите, Джош Рейджър, отново говори за бъдещето на Биткойн. Джош публикува на страницата си в Twitter, че настоящата цена може да е последната възможност за инвеститори преди цената да стане твърде висока.

Според Джош, Биткойн ще стане недостъпен за повечето хора до 2021 г., тъй като цената ще се покачи много високо от тази година нататък, добавяйки, че "глобалните доходи на домакинствата са спорни, независимо, че спекулативната стойност на Биткойн може да бъде недостъпна за повечето."

Друг китайски инвеститор и Биткойн милиардер Джао Донг наскоро заяви, че Биткойн ще достигне $50 000 до 2021-ва и подобно на Джош каза, че сега е подходящият момент да се купува преди цената да започне да се покачва до 2020-та. Той също така прогнозира, че Биткойн ще започне да нараства през 2019-та, но значителния ръст ще бъде до 2020-та, преди големия удар през 2021 г..

Предположенията може да са в резултат на неотдавнашния интерес към крипто от страна на институционални инвеститори като американските пенсионни фондове, които наскоро инвестираха в крипто фонд в САЩ. Неотдавнашното пускане на JPM Coin от банковия гигант JP Morgan също доказва, че институциите навлизат в криптовалутната индустрия и бъдещето е светло за инвеститорите.

Докато всичко изглежда прекрасно от тук насетне, Биткойн в момента се търгува малко над $3,600. Въпреки че целият пазар започна да нараства успоредно с Биткойн, имаше внезапно спиране и сякаш отново изглежда, че тенденцията ще бъде възходяща. Това може да е само закъснение, предназначено да даде на потенциалните инвеститори повече време да налеят парите си, както каза Джош.

С толкова много последователни прогнози за ценовия скок на Биткойн , ще бъде разумно за тези, които се интересуват от актива, да инвестират сега, преди да започне рязкото покачване. Някои хора обаче се чувстват по-удобно да инвестират, когато цената вече се изкачва.


Въпросът е кога точно ще започне бичия пазар, тъй като цялата крипто общност искрено очаква това с нетърпение?


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн удря нов рекорд над 63,000

Криптовалутата достигна нов връх от 63,200, надхвърляйки предишната пикова цена от 61,453 долара, наблюдавана преди около месец. По време на скорошната търговия цената на водещата криптовалута продълж...
АПР. 13, 2021 12:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Simpsons: Биткойн до безкрайност

В епизода от 31-годишния анимационен филм, озаглавен “Burger Kings”, героите се включват на финансовия пазар за акции на нова верига за бургери, създадена от милиардера на града, Монтгомъри Бърнс.  Ко...
АПР. 13, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

$769.4 милиона в Биткойн бяха изтеглени от Coinbase за 10 минути

BTC на стойност почти $770 милиона напуска CoinbaseГрафика на Glassnode, споделена от ИТ директора на Moskovski Capital, показва, че огромните $769,5 милиона са изтеглени от Coinbase на 11-ти април.Те...
АПР. 12, 2021 13:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света