НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Това може да е последният път, в който да можете да си позволите цял Биткойн

ФЕВ. 16, 2019 21:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Това може да е последният път, в който да можете да си позволите цял Биткойн

Биткойн води сериозна борба от 2018 г. и изглежда, че това няма да приключи скоро. Въпреки това, много експерти, инвеститори и анализатори прогнозират, че активът има светло бъдеще.


Един от инвеститорите, Джош Рейджър, отново говори за бъдещето на Биткойн. Джош публикува на страницата си в Twitter, че настоящата цена може да е последната възможност за инвеститори преди цената да стане твърде висока.

Според Джош, Биткойн ще стане недостъпен за повечето хора до 2021 г., тъй като цената ще се покачи много високо от тази година нататък, добавяйки, че "глобалните доходи на домакинствата са спорни, независимо, че спекулативната стойност на Биткойн може да бъде недостъпна за повечето."

Друг китайски инвеститор и Биткойн милиардер Джао Донг наскоро заяви, че Биткойн ще достигне $50 000 до 2021-ва и подобно на Джош каза, че сега е подходящият момент да се купува преди цената да започне да се покачва до 2020-та. Той също така прогнозира, че Биткойн ще започне да нараства през 2019-та, но значителния ръст ще бъде до 2020-та, преди големия удар през 2021 г..

Предположенията може да са в резултат на неотдавнашния интерес към крипто от страна на институционални инвеститори като американските пенсионни фондове, които наскоро инвестираха в крипто фонд в САЩ. Неотдавнашното пускане на JPM Coin от банковия гигант JP Morgan също доказва, че институциите навлизат в криптовалутната индустрия и бъдещето е светло за инвеститорите.

Докато всичко изглежда прекрасно от тук насетне, Биткойн в момента се търгува малко над $3,600. Въпреки че целият пазар започна да нараства успоредно с Биткойн, имаше внезапно спиране и сякаш отново изглежда, че тенденцията ще бъде възходяща. Това може да е само закъснение, предназначено да даде на потенциалните инвеститори повече време да налеят парите си, както каза Джош.

С толкова много последователни прогнози за ценовия скок на Биткойн , ще бъде разумно за тези, които се интересуват от актива, да инвестират сега, преди да започне рязкото покачване. Някои хора обаче се чувстват по-удобно да инвестират, когато цената вече се изкачва.


Въпросът е кога точно ще започне бичия пазар, тъй като цялата крипто общност искрено очаква това с нетърпение?


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света