НАЧАЛО Прессъобщения

Топ три криптовалути, които да наблюдавате преди Коледа 2024 г: Преглед на RUNE, SPCT, XLM

ноември 17, 2023 10:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ три криптовалути, които да наблюдавате преди Коледа 2024 г: Преглед на RUNE, SPCT, XLM

Крипто инвеститорите търсят най-добрите криптовалути за покупка, тъй като се надяват на ралито на Дядо Коледа за коледния сезон през 2023 г.

Къде ще вложат парите си? Дали ще инвестират в THORChain (RUNE), Stellar (XLM) или VC Spectra (SPCT), нов проект за криптовалута, който набра $2.4 милиона по време на частната си сийд продажба?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Коя от трите избрани криптовалути може да е най-добрата за наблюдение преди Коледа – RUNE, SPCT или XLM?

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • THORChain се радва на висока инерция.
  • Предвижда се инвеститорите да получат 900% печалба в края на предварителната продажба на SPCT.
  • Stellar е изградила партньорства с големи играчи.

Добра инвестиция ли е THORChain (RUNE)?

Дали THORChain (RUNE) е най-добрата крипто инвестиция? THORChain (RUNE) се е повишила с 330% през първите 11 месеца на 2023 г., след като цената на RUNE скочи от $1.28 на 1 януари до $5.51 на 15 ноември.

Може ли THORChain (RUNE) да запази тази инерция и да се превърне в най-добрия алткойн за покупка преди Коледа през 2023 г.?

THORChain (RUNE) се превърна в любима платформа за размяна, което я прави важна част от крипто екосистемата. Обемът на търговията на THORChain (RUNE) се увеличава, което води до стремително нарастване.

Предстои ли корекция на инерцията на THORChain (RUNE)? Анализаторите прогнозират, че RUNE все още има известно количество гориво в резервоара и може да бъде добра криптовалута за покупка преди Коледа през 2023 г.

Монетата не е готова да се откаже от печалбите си, а инвеститорите, които се надяват на бърза печалба по време на празничните дни, вероятно ще се впуснат в RUNE заради силното ѝ представяне през последните няколко месеца.

Добра криптовалута за покупка ли е VC Spectra (SPCT)?

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който революционизира крипто пейзажа с отличителния си подход за печеливши и нискорискови инвестиции в нови ICO-та. Инвеститорите на VC Spectra (SPCT) се възползват от тримесечни дивиденти и обратни изкупувания, отличавайки се с модел, който надхвърля обикновените спекулации.

Какво още прави VC Spectra (SPCT) добра криптовалута за покупка? VC Spectra (SPCT) предоставя на притежателите на токени допълнителни привилегии, включително право на глас и ранен достъп до обещаващи нови ICO-та.

Това дава възможност на инвеститорите да правят печеливши сделки, благодарение на VC Spectra (SPCT).

Всичко това няма да означава нищо, ако инвеститорите мислят по друг начин. VC Spectra (SPCT) има добре справяща се предварителна продажба, при която цената ѝ се е покачила от $0.008 на етап 1 до $0.066 на етап 4, което означава покачване със 725%.

Ранните притежатели са на път да реализират печалба от 900%, когато VC Spectra (SPCT) достигне $0.08 на етап 6 в края на предварителната продажба. Анализаторите заявиха, че VC Spectra (SPCT) има още възможности за растеж, което я прави една от най-добрите крипто инвестиция за наблюдение преди коледния сезон.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Ще реализира ли ръст за Stellar по време на празничния сезон?

Добра криптовалута за покупка ли е Stellar (XLM)? Stellar (XLM) се очертава като новаторска платформа за парични преводи, щателно изработена, за да улесни бързите и рентабилни глобални транзакции.

Тя е подобна на XRP, което не е случайно, защото Джед Маккалеб участва в основаването на Stellar (XLM) и XRP. Stellar обаче се отличава с това, че насочва фокуса си към индивидуалните потребители, за разлика от XRP, който набляга на финансовите институции.

Stellar (XLM) е създала значителни партньорства с гиганти в индустрията като MoneyGram и Circle (движещата сила зад USDC). Дали закупуването на токени на XLM ще помогне на инвеститорите да реализират голяма печалба? През 2023 г. XLM се е повишила с 66%, като е нараснала от $0.0711 на 1 януари до $0.118 на 15 ноември.

Дали Stellar (XLM) е най-добрата криптовалута, която да наблюдавате преди Коледа? Анализаторите твърдят, че движението на цените на Stellar (XLM) обикновено имитира XRP. Тъй като много инвеститори очакват XRP да нарасне, покупката на XLM може да бъде добра идея, тъй като се очаква Stellar да последва XRP.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.