НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Топ съветник от Уол Стрийт казва, че всеки трябва да влезе в Биткойн (BTC)

ОКТ. 5, 2018 12:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ съветник от Уол Стрийт казва, че всеки трябва да влезе в Биткойн (BTC)
 

Рик Еделман е инвеститор със сериозна репутация, финансов съветник и председател на Edelman Financial Services, LLC. Сега изглежда той е влязъл в крипто, тъй като току-що се е присъединил към крипто инвестиционната фирма - Bitwise Asset Management.

Преминаването към криптовалути от страна на влиятелите на Уол Стрийт, като Еделман, става все по-разпространено, тъй като индустрията продължава да привлича водещи таланти от водещи финансови институции като Barclays и Goldman Sachs.


Еделман също се появи на Fast Money на CNBC и каза, че всеки финансов консултант и инвестиционен посредник трябва да обмисли разработването на стратегия за криптовалути и да прехвърли част от парите си в Биткойн.

Аз съм възходящ, защото Биткойн сега е на десет години, това е пазар за 200 милиарда долара, а Биткойн е около 40 процента от него. Ясно е, че е тук, за да остане. Има огромна сума инвестиции, влизащи в блокчейн и крипто активи, и финансовите консултанти наистина не знаят много за това, не повече от клиентите си.


Еделман смята, че технологичните и финансовите революции са в начален стадий, докато крипто пространството подготвя и осигурява инфраструктурата за децентрализираното партньорство, за да се осъществи движение.

Тъй като блокчейн технологията и цифровите активи укрепват позициите си в обществото и във финансовия свят, Еделман възнамерява да се заеме с мисия да образова крипто обществеността. В крайна сметка, тези технологии ще трябва да бъдат в ръцете на обикновените хора и да бъдат използвани за ежедневни задачи, за да се има излитане и масово осиновяване.

Както посочва Еделман, много хора със значителни инвестиции в крипто нямат представа за това как да използват криптовалутната система или как тя работи. По време на този объркващ период на предварително приемане, информираният крипто инвеститор има огромно предимство.

Тъй като водещи финансови влиятели, като Еделман, продължават да говорят за криптовалутите, цялостното отношение към новата технология ще стане по-позитивно и оптимистично, а състоянието на блокчейн и крипто образованието ще се вдигне до нови нива.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн ще експлодира до $180,000 другата година

В ново интервю за Bloomberg TV, анализаторът оценява миналото представяне на Биткойн и какво може да индикира то за траекторията на цените на криптовалутата през 2021 г."В краткосрочен план $20,000 е ...
НОЕ. 28, 2020 18:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Добри новини за Биткойн

Тази тенденция показва, че доверието в BTC от инвеститорите на дребно се увеличава, което показва оптимистична средносрочна до дългосрочна перспектива. Данните показват, че заедно с институционал...
НОЕ. 28, 2020 14:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайското правителство е продало криптовалутите, конфискувани от PlusToken

Колин Ву споделя снимки на официални документи за конфискацията на изключително големи количества BTC и ETH от крипто измамата PlusToken - най-голямата Понци схеми на Понци в крипто индустрията.  Той ...
НОЕ. 28, 2020 12:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над $500 милиона в Биткойн бяха изтеглени от OKEx

Това се случва, след като цената на Биткойн стартира епичния си спад до нива близо до $16,500, преди да отскочи. Но каква е причината за масовия отлив на Биткойни от OKEx? Според последната актуализац...
НОЕ. 27, 2020 21:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света