НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Топ съветник от Уол Стрийт казва, че всеки трябва да влезе в Биткойн (BTC)

ОКТ. 5, 2018 12:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ съветник от Уол Стрийт казва, че всеки трябва да влезе в Биткойн (BTC)

Рик Еделман е инвеститор със сериозна репутация, финансов съветник и председател на Edelman Financial Services, LLC. Сега изглежда той е влязъл в крипто, тъй като току-що се е присъединил към крипто инвестиционната фирма - Bitwise Asset Management.

Преминаването към криптовалути от страна на влиятелите на Уол Стрийт, като Еделман, става все по-разпространено, тъй като индустрията продължава да привлича водещи таланти от водещи финансови институции като Barclays и Goldman Sachs.


Еделман също се появи на Fast Money на CNBC и каза, че всеки финансов консултант и инвестиционен посредник трябва да обмисли разработването на стратегия за криптовалути и да прехвърли част от парите си в Биткойн.

Аз съм възходящ, защото Биткойн сега е на десет години, това е пазар за 200 милиарда долара, а Биткойн е около 40 процента от него. Ясно е, че е тук, за да остане. Има огромна сума инвестиции, влизащи в блокчейн и крипто активи, и финансовите консултанти наистина не знаят много за това, не повече от клиентите си.


Еделман смята, че технологичните и финансовите революции са в начален стадий, докато крипто пространството подготвя и осигурява инфраструктурата за децентрализираното партньорство, за да се осъществи движение.

Тъй като блокчейн технологията и цифровите активи укрепват позициите си в обществото и във финансовия свят, Еделман възнамерява да се заеме с мисия да образова крипто обществеността. В крайна сметка, тези технологии ще трябва да бъдат в ръцете на обикновените хора и да бъдат използвани за ежедневни задачи, за да се има излитане и масово осиновяване.

Както посочва Еделман, много хора със значителни инвестиции в крипто нямат представа за това как да използват криптовалутната система или как тя работи. По време на този объркващ период на предварително приемане, информираният крипто инвеститор има огромно предимство.

Тъй като водещи финансови влиятели, като Еделман, продължават да говорят за криптовалутите, цялостното отношение към новата технология ще стане по-позитивно и оптимистично, а състоянието на блокчейн и крипто образованието ще се вдигне до нови нива.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света