НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Топ съветник от Уол Стрийт казва, че всеки трябва да влезе в Биткойн (BTC)

ОКТ. 5, 2018 12:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ съветник от Уол Стрийт казва, че всеки трябва да влезе в Биткойн (BTC)
 

Рик Еделман е инвеститор със сериозна репутация, финансов съветник и председател на Edelman Financial Services, LLC. Сега изглежда той е влязъл в крипто, тъй като току-що се е присъединил към крипто инвестиционната фирма - Bitwise Asset Management.

Преминаването към криптовалути от страна на влиятелите на Уол Стрийт, като Еделман, става все по-разпространено, тъй като индустрията продължава да привлича водещи таланти от водещи финансови институции като Barclays и Goldman Sachs.


Еделман също се появи на Fast Money на CNBC и каза, че всеки финансов консултант и инвестиционен посредник трябва да обмисли разработването на стратегия за криптовалути и да прехвърли част от парите си в Биткойн.

Аз съм възходящ, защото Биткойн сега е на десет години, това е пазар за 200 милиарда долара, а Биткойн е около 40 процента от него. Ясно е, че е тук, за да остане. Има огромна сума инвестиции, влизащи в блокчейн и крипто активи, и финансовите консултанти наистина не знаят много за това, не повече от клиентите си.


Еделман смята, че технологичните и финансовите революции са в начален стадий, докато крипто пространството подготвя и осигурява инфраструктурата за децентрализираното партньорство, за да се осъществи движение.

Тъй като блокчейн технологията и цифровите активи укрепват позициите си в обществото и във финансовия свят, Еделман възнамерява да се заеме с мисия да образова крипто обществеността. В крайна сметка, тези технологии ще трябва да бъдат в ръцете на обикновените хора и да бъдат използвани за ежедневни задачи, за да се има излитане и масово осиновяване.

Както посочва Еделман, много хора със значителни инвестиции в крипто нямат представа за това как да използват криптовалутната система или как тя работи. По време на този объркващ период на предварително приемане, информираният крипто инвеститор има огромно предимство.

Тъй като водещи финансови влиятели, като Еделман, продължават да говорят за криптовалутите, цялостното отношение към новата технология ще стане по-позитивно и оптимистично, а състоянието на блокчейн и крипто образованието ще се вдигне до нови нива.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн се връща над $54,000 - $58,000 е следващата цел

Пазарната капитализация на Биткойн отново засенчи психологически важното ниво от 1 трилион долара след рязка разпродажба. Криптовалутата достигна двуседмичен връх от $54,400 в 6:04 ч. UTC на борс...
МАР. 9, 2021 08:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Argo Blockchain става първия директор, платен в Биткойн

В оперативна актуализация от февруари компанията, която се търгува на Лондонската фондова борса под тикера ARB, заяви, че от понеделник Уол започва да взема заплатата си в криптовалутата и че "всички ...
МАР. 8, 2021 18:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 начина за пасивно инвестиране в Биткойн

Биткойн е нараснал с 435% от февруари 2020 г. и е солиден създател на богатство за дългосрочни инвеститори.Инвеститорите, които искат да получат експозиция в крипто пространството, могат да разгледат ...
МАР. 8, 2021 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cipher Mining ще стане публично дружество чрез SPAC сделка

SPAC сделката за Cipher Mining е сливане на SPAC с Good Works Acquisition Corp GWAC, оценяващо компанията на 2 милиарда долара. Компанията беше оценена на 1 милиард долара в последния си кръг за набир...
МАР. 8, 2021 15:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света