НАЧАЛО Прессъобщения

Топ криптовалути за сигурно бъдеще: Litecoin (LTC), VC Spectra (SPCT) и Monero (XMR)

октомври 17, 2023 9:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути за сигурно бъдеще: Litecoin (LTC), VC Spectra (SPCT) и Monero (XMR)

Litecoin (LTC) и Monero (XMR) се стремят към това да станат най-добрите криптовалути за закупуване сега. Но VC Spectra (SPCT) създава силна конкуренция с 450% ROI.

В резултат на дълбоката зима на пазара, повечето алткойни са загубили над 50% от най-високите си стойности за всички времена. В резултат на това инвеститорите търсят да инвестират само в криптовалути, които обещават сигурно бъдеще. В момента експертите препоръчват Litecoin (LTC), Monero (LTC), както и VC Spectra (SPCT), които набраха $2.4 милиона в своята сийд/частна продажба, като потенциално най-добрите криптовалути за закупуване сега.

Защо крипто експертите подкрепят инвестициите в Litecoin (LTC), Monero (XMR) и VC Spectra (SPCT)? Нека проучим прогнозите на анализаторите за 2023 г. и отвъд, за да разберем.

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Лайткойн (LTC) спада с 12% през 2023 г.: Ще дойдат ли скоро биковете?

Litecoin (LTC) се представи значително добре от началото на годината. На 1 януари акциите на LTC се търгуваха около $70. След месеци на възходи и падения, LTC се стабилизира около $61.40 през октомври. Тази разлика в цената на Litecoin (LTC) означава спад от 12.29% от началото на годината, който е относително малък в сравнение с други алткойни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Въз основа на тазгодишното представяне на Litecoin (LTC), анализаторите определят прогнозата за цената на Litecoin за края на 2023 г. на $68.45. В дългосрочен план експертите смятат, че LTC може да скочи до $237.10 през 2025 г., което прави Litecoin (LTC) добра криптовалута за закупуване.

Анализаторите обвързват тази дългосрочна прогноза за Litecoin (LTC) с изчерпването на максималното предлагане от 84 милиона токена, тъй като приемането на крипто се увеличава. До октомври общият брой на Litecoin (LTC) в обращение възлиза на 73,757,502 токена, което представлява 87.81% от общото предлагане.

Monero (XMR) нараства с 3% през 2023 г.: Предстоят ли още печалби?

Популярната монета за поверителност Monero (XMR) също се представи добре от началото на годината. На 1 януари цената на XMR се движеше около $147.31. След като скочи до $186.24 през февруари, Monero (XMR) започна да коригира надолу. До октомври цената на XMR се стабилизира около $152.70, което доведе общите печалби на Monero (XMR) от началото на 2023 г. до 3.66%.

Експерти смятат, че цената на XMR може да скочи до $155.05 до края на 2023 г., докато SEC се бори да определи кои криптовалути са ценни книжа. До 2025 г. експертите очакват Monero (XMR), тъй като той може да оцелее на репресиите на SEC, да скочи до $482.52, тъй като повече хора възприемат неговата функция за поверителност. Тази прогноза на Monero (XMR) сега е идеалният момент за закупуване на Monero, който държи позицията си сред най-добрите алткойни.

VC Spectra (SPCT) се превръща в топ крипто за 2023 г. с 450% ROI

VC Spectra (SPCT), децентрализиран хедж фонд и платформа за търговия, активно привлича инвеститори от началото на своята публична продажба. Проектът използва AI технология и иновативни стратегии за търговия, за да предложи на инвеститорите сигурно, прозрачно и печелившо изживяване.

Освен това VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите тримесечни дивиденти и обратно изкупуване, като допълнително подобрява инвестиционното изживяване. Освен това VC Spectra (SPCT) дава привилегии на инвеститорите с права на глас и ранен достъп до ексклузивни блокчейн и финтех проекти преди ICO.

До октомври VC Spectra навлезе в Етап 3 от публичната си предварителна продажба, като всеки SPCT токен струва $0.044. Досега инвеститорите от Етап 1 са постигнали 450% ROI, очаквайки 900% ROI, след като VC Spectra (SPCT) достигне целта от $0.080 в края на своята публична предварителна продажба.

Инвеститорите от Етап 3, които купуват VC Spectra (SPCT) на $0.044, ще реализират 81.81% ROI в края на публичната предварителна продажба. Експертите обаче вярват, че нарастващото търсене на VC Spectra (SPCT) ще накара токена да надхвърли целта от $0.080 преди края на публичната предварителна продажба, което го прави най-добрата криптовалута за закупуване!

За да подобри сделката, VC Spectra (SPCT) предлага ограничен във времето 100% бонус за депозити, което прави сега чудесно време за закупуване на това, което обещава да бъде най-добрата криптовалута през 2023 г.!

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


 

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.