НАЧАЛО Прессъобщения

Топ крипто монети за пасивен доход: Solana, XRP и нов токен с висока възвръщаемост на инвестициите

ноември 9, 2023 10:56 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ крипто монети за пасивен доход: Solana, XRP и нов токен с висока възвръщаемост на инвестициите

Разберете защо най-добрите крипто монети, които да държите за пасивен доход, може да са Solana, XRP и един интригуващ нов токен.

Пазарът на криптовалути навлезе в поредния етап на експанзия, като много алткойни може да нараснат значително. Поради това много инвеститори търсят алткойни, които да държат, за да генерират пасивен доход.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще обсъдим защо Solana, XRP и Everlodge са три страхотни алткойна, които може да са добра опция.

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs даде целева цена за Solana

Solana остана най-добре представящата се валута през цялата 2023 г. От началото на годината цената на монетата Solana, SOL, се е повишила с повече от 300%. Докато някои анализатори очакват отдръпване от $41.5. Макроикономическият гуру Раул Пал също сподели своята целева цена за SOL.

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs определи своята прогноза, че токента може да се повиши с между 1,097% и 2,294% от настоящата цена на Solana при следващото разширяване на пазара. В интервюто Пал прогнозира, че SOL може да се покачи до $500 и дори $1,000, в зависимост от това как ще се развие следващата пазарна експанзия.

Той обясни още, че мрежата на Solana се подобрява заедно с добрата общност. Неговите настроения бяха споделени от няколко институционални инвеститори, които подкрепиха Solana през 2023 г. Според последния доклад на CoinShares, от началото на годината Solana е привлякла над $109 милиона – на второ място след Биткойн.

Ripple може да постигне споразумение скоро, очакванията за XRP нарастват

Не е изненада, че XRP на Ripple се превърна в една от най-добрите алткойни за държане. Крипто адвокатът Джон Дийтън наскоро обяви, че искът на SEC срещу Ripple може скоро да постигне споразумение. Дийтън беше оптимистично настроен, заявявайки, че споразумение от $20 милиона или по-малко ще бъде в полза на Ripple.

Освен това Националната банка на Джорджия обяви, че Ripple е избран за технологичен партньор за нейната пилотна CBDC програма. XRP получи и одобрение в Дубай монетата да се използва от компании, лицензирани от Международния финансов център на Дубай (DFIc).

Тъй като тези положителни развития се натрупаха, анализаторите са оптимистично настроени за XRP. Те прогнозират, че тъй като полезността на монетата ще се увеличи, то цената на XRP също би трябвало да се покачи. Освен това, с докладите за потенциално първично публично предлагане на Ripple, се прогнозира цената на XRP да достигне нов исторически връх над $3.

Everlodge прави стъпки в посока децентрализиране на инвестициите в недвижими имоти

Новият проект, който е в устата на много крипто инвеститори, е Everlodge (ELDG). Уникалното позициониране на Everlodge в сферата на инвестициите в недвижими имоти е причина за бичите настроения. Everlodge представи блокчейн пазар за недвижими имоти, за да направи инвестициите в недвижими имоти по-лесни.

Освен това пазарът ще направи инвестициите в имоти като хотели, луксозни вили и ваканционни жилища по-евтини и по-достъпни. За да се постигне това, имотите ще бъдат дигитализирани и ще бъдат издадени като NFT-та на платформата Everlodge. Данните за собствеността на всеки имот ще се съхраняват в метаданните на съответните NFT.

Използвайки фракциониране, тези обезпечени с имущество NFT-та ще бъдат разделени на по-малки фракции (акции). Всяка акция ще започва от $100, което прави инвестициите в недвижими имоти по-евтини. Освен това, тъй като тези имоти генерират приходи, притежателите на дялове се възнаграждават с пасивен доход. Притежаването на токена Everlodge също ще бъде добър начин за получаване на още по-голям пасивен доход.

Заради връзките му със сектора на недвижимите имоти коментаторите споделиха оптимистични очаквания за токена на Everlodge. За ELDG крипто анализаторите прогнозираха 35-кратно увеличение на цената по време на предстоящия бичи пазар.

Тъй като Everlodge се търгува на цена от едва $0.023 по време на шестия кръг на предварителна продажба, сега инвеститорите имат чудесна възможност да участват.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.